HEKLANJE

Kako zaraditi prodajom web hostinga?

Kada je reč o online biznisu, odnosno poslovanju putem interneta, onda je najbolje rešenje tzv. reseller hosting. Uvijek možete kupiti promo članak po turbo povoljnoj cijeni koji će vas promovirati.
Ako ste bili u prilici da tražite dobar hosting, verovatno ne biste poverovali da je upravo reseller hosting vrlo profitabilan posao.
Kada u pretraživaču ukucate pojam web hosting, izlazi vam puno kompanija koje se time bave, a svaka od njih nudi različite tipove hostinga. A zašto je baš reseller hosting profitabilan? Jednostavno zato što je prostor na web-u isto kao i, recimo zemljište ili stan. A ljudima će uvek biti potrebni i stan i zemljište, a i web prostor. Tako se web prostor smatra zemljištem u virtuelnom svetu.
Da biste se snašli dobro u svetu web hostinga, potrebno je da se upoznate sa prednostima i manama korišćenja web hostinga.
Prvi pojam koji treba da razumete jeste server. U osnovi, server je hard disk verzija web prostora. To je ono što poseduje web prostor. Vrlo važna činjenica, koju uvek treba imati na umu jeste da je web prostor retko kad u vlasništvu. Zato služi web hosting, koji je sličan zakupu (web) prostora. Tako vi ne postajete trajno vlasnik, osim ako ne posedujete sopstvene servere.
Ako želite da znate koji hosting plan je najbolji, onda je to svakako kupovina servera. Tako dobijate potpunu kontrolu nad sistemom i ne zavisite od glavnog servera. Ovo je svakako i najbolja hosting usluga za prodavca, a uobičajeni naziv za ovakvu vrstu usluga je VPS reseller hosting plan. Na taj način dobijate potpunu kontrolu nad jednim delom servera, što je izuzetno dobro i važno za vaše online poslovanje, jer ste retko pod uticajem aktivnosti na glavnom serveru.
Još jedan pojam važan za razumevanje jesu operativne platforme. Dve najčešće platforme koje se koriste u hostingu su Linux i Windows. Obe funkcionišu na približno isti način. Zato izbor platforme isključivo zavisi od vaših ličnih afiniteta. Poznato je da je Linux server sigurniji od Windows, a Windows je većini ljudi lakši za korišćenje.

Nekoliko važnih saveta za odabir reseller provajdera:

1. Pronađite najbolji reseller hosting plan za pokretanje biznisa.
Na internetu postoji nebrojeno ponuda, ali treba dobro proučiti sve aspekte, poput: kvaliteta hostinga, pouzdanosti servisa, dostupnosti i naravno, cijene.
2. Uz to je vrlo važno da saznate da li možete imati potpunu kontrolu web prostora koji zakupljujete. To podrazumeva da imate dozvolu za: kreiranje, menjanje i brisanje korisničkih naloga. I još bi trebalo da vam je dozvoljeno da slobodno kreirate planove i pakete za svoje potencijalne kupce. Sve ovo će bitno uticati na poboljšanje vaše materijalne situacije.
3. Trebalo bi da svu odgovornost oko održavanja servera ima odabrani hosting, a vaše je samo da planirate kako da privučete što veći broj kupaca i time uvećate svoj budžet.
4. Ako nađete najbolji web hosting videćete da oni u potpunosti pomažu svojim klijentima putem korisničke podrške, rešavanja različitih problema i API integracije. Tako da skoro nije potrebno da imate bilo kakvo predznanje o započinjanju reseller hostinga. Već taj deo posla radi odabrana hosting kompanija. To uključuje i: podršku, integraciju interfejsa, kao i pružanje DNS upgrade-a, kako bi vaše ime bilo istaknuto kao prodavca.
5. Svaki iole dobar hosting ne samo da pruža reseller planove, već i: optimizaciju sajta za pretraživače, PPC kredita, kompletan marketing vodič, posebno prilagođen sistem naplate, proširenje opcija web prostora, kako bi poboljšali vaše poslovanje. Vaše je samo da pronađete pravi hosting i utvrdite koji je najbolji reseller hosting plan za vas.
6. Dakle, shvatili ste koliko dobro može da se zarađuje sa dobrim reseller hosting planom. Na vama je samo da pronađete pravi hosting i uživate u pristiglom novcu.



Odabir plastičnog kirurga

Iako je plastična kirurgija obično dobrovoljan izbor, trebali biste je tretirati jednako ozbiljno kao i bilo koji drugi medicinski zahvat.

Poslovna etika

Posao bilo koje vrste, bilo on-line ili na licu mjesta (“stvarni svijet”), može biti poput navigacije minskim poljem, posebno kada