HEKLANJE

KIA priprema “neimenovani” hibridni crossover

Britanske automobilske publikacije doznale su da su inženjeri iz Kije odlučili popuniti novu nišu hibridnih modela, koji će se temeljiti na crossover-u s tvornicama SUV-a. Ideja za prodaju novog modela bit će dana tek sljedeće godine, ali za sada su testovi na stazi i raznim tribinama u punom jeku.
Ako vjerujete tako uglednom mediju kao što je Autoexpress, vanjski izgled ekološkog crossovera bit će poput dosadne Kia Sportage, čija je posljednja promjena objavljena prošle godine. Što se tiče unutarnjeg uređenja, ići će na novitet iz ažurirane limuzine Optima. Gotovo sve odluke o dizajnu koje mogu iznenaditi su posuđene.
KIA priprema “neimenovani” hibridni crossover
Ispod haube, Kia SUV ima simbiozu benzinske jedinice s 1,6 jedinice i elektromotora. Cijeli ovaj sustav moći će proizvesti oko 150 sila, što izaziva ugodne emocije. Ovaj potencijal bit će dovoljan za ugodnu vožnju. Glavni “vrhunac” je elektromotor. Jednim punjenjem možete prijeći oko 500 kilometara.
Prirodno, čak ni približni trošak “bezimene” novosti ne dolazi u obzir. Što mogu reći ako tvrtka još nije odlučila ni o imenu? Štoviše, postoji dosta primjera kada je projekt savijen u fazi ispitivanja. Iako je potencijal za hibridni crossover prilično velik.