HEKLANJE

KOJA JE IDEALNA ODJEĆA ZA PROLJEĆE?

Proljeće je period godine kada se ljudi, priroda i sve oko nas počinje buditi. Jedno od toplijih godišnjih doba kada se možemo riješiti mnogih slojeva odjeće koji su nas štitili od hladnoće i naglasiti svoju ženstvenost i lepršavost. Nudimo vam nekoliko odjevnih kombinacija koje će biti pun pogodak ovoga proljeća.
Za mirna, sunčana popodneva sa vašim prijateljicama, partnerom ili najbližima predlažemo vam opuštene i jednostavne odjevne kombinacije poput texas farmerica i jednostavne majice kratkih rukava. Budući da ove godine modni kritičari preporučuju jarke boje umjesto tamnih i neutralnih, odaberite neku neobičnu boju koju do sada niste nosili. Vaša majica također može biti i majica s printom ili nekim zanimljivim natpisom, budući da se u već lansiranim modnim kolekcijama nalaze i takve modne krpice koje su odobrene od strane kritičara.
Za šetnju možete odabrati suknju do koljena koje se širi prema krajevima, visokog struka ili koja pada na kukove. U nju možete uvući laganu majicu koju odaberete uz suknju, a kombinaciju upotpunite tankim kaišem koji je must have modni detalj ove godine. Koju god boju odaberete zasigurno nećete pogriješiti, samo pazite da uskladite boje vaše odjevne kombinacije kao i odjevne predmete koje ste odabrali. Za večernji izlazak možete odabrati haljinu do koljena koju ćete spariti sa vrtoglavo visokim potpeticama. Tako ćete naglasiti svoj seksipil i ženstvenost i izmamiti poglede zainteresiranih muškaraca. Ukoliko već imate partnera budite sigurni da neće ostati ravnodušan ako naglasite vaše obline prikladnom haljinom. Pri odabiru haljine budite sigurni da vam je odgovarajućeg broja i da paše obliku vašeg tijela kako biste uspješno naglasili svoj seksipil i zavodljivost.
Za one koji više vole sportski, opušten look, sigurno nećete pogriješiti odaberete li hlačice do koljena sparene s tenisicama i zanimljivom majicom koja vam pada s jednog ramena. Uz to što ćete se osjećati ugodno, bit ćete i zavodljivi.
Ono što trebate izbjegavati ove godine jesu providne naramenice na grudnjaku. Radije nemojte staviti nikakve, jer ove godine modni kritičari proglasili su ih velikim promašajem.

Slatka poslastica s medom za kožu

Za ultimativni prirodni svestrani ljekoviti napitak, isprobajte med. Zahvaljujući Kleopatrinim kupkama od mlijeka i meda, med je postao omiljen kod