HEKLANJE

Koja kreditna kartica je prava za vas?

Postoji toliko mnogo kreditnih kartica. Nude različite nagrade, različite bodove, različite kamatne stope i različite načine njihovog korištenja. Dakle, koji je pravi za vas? Za mnoge ljude posjedovanje kreditne kartice je nužnost, ali imati previše može biti štetno. Upotrijebite ovaj članak kao izvor koji će vam pomoći pri donošenju ove odluke.

Prvo razmislite o kamatnoj stopi na svojim kreditnim karticama. Kupujte okolo i provjerite postoje li kartice koje nude niže kamatne stope. Možete uštedjeti mnogo novca prelaskom. A ako su to kartice za prijenos stanja, mogu ponuditi još niže kamatne stope! Nakon što imate karticu s niskim kamatama, riješite se kartica s višim kamatama. Jednostavno nisu vrijedni toga!



Drugo, trebali biste razmisliti o dobivanju nagradne kartice. Za razliku od običnih kreditnih kartica, nagradne kartice nude istu mogućnost kupnje kao obične kreditne kartice, ali također vam omogućuju da uživate u nagradama od zarađenih bodova ili trenutnim popustima na kupnju kod odabranih prodavača. Tajna pronalaženja najbolje nagradne kartice za vas je da dobijete karticu koja nudi nagrade od dobavljača kod kojeg inače kupujete. Na primjer, ako kupite puno benzina, nabavite karticu od prodavača koja vam daje bodove za punjenje automobila benzinom. Postoji mnogo kartica koje su sklopile partnerstvo s raznim prodavačima pa pronađite jednu ili dvije od dobavljača kod kojih inače kupujete.

Nakon što pronađete neke kreditne kartice koje nude niske kamatne stope, kao i nagrade za kupnju, spremni ste ponovno se suočiti sa svijetom s novčanikom velike snage. Iako ste povećali novac koji ćete zadržati (zbog nižih kamata i popusta koji su dostupni pri kupnji), možda ste prenijeli neki dug kojeg biste se htjeli riješiti.

jedna mogućnost da to učinite s dug konsolidacija kredita. Zajam za konsolidaciju duga je onaj u kojem skupljate sve dugove koje imate i stavljate ih pod jedan kišobran. Prikupljanjem mnogih malih zajmova s različitim kamatnim stopama i dospijećem u različito doba mjeseca te njihovim stavljanjem pod jedan krov, učinkovito snižavate svoju prosječnu kamatnu stopu i konsolidirate svoja plaćanja u jedno fiksno plaćanje jednom mjesečno. A budući da svoje dugove skupljate od mnogih dobavljača i dajete ih jednom dobavljaču, možda ćete moći dobiti nižu kamatnu stopu.

Čestitamo! Upravo ćete svoj moćni novčanik pretvoriti iz dobrog u izvrstan!

Ukratko o oglašavanju

Suština svih nastojanja oglašavanja je očita: privući kupce i povećati prodaju. Ali često se reklamiranje malih poduzeća gubi na pristup