HEKLANJE

Koje igre povezujete s ljetom?

TEMU APP 100 E KUPON

Dobili smo sljedeći izbor:
Zabranjeni otok. Palme, otok, ocean, istraživači u potrazi za misterioznim artefaktima. Nema veze što će otok uskoro nestati pod vodom i likovi se moraju hitno spasiti – atmosfera je ionako sjajna!
Express sladoled. Vrućeg ljetnog dana kupci se poredaju u vašem kiosku čekajući sladoled, narudžbe se sipaju siromašnom prodavaču. Dobro je što je u kiosku proizvođača sladoleda uvijek cool, jer u suprotnom, pokušavajući ne pogriješiti i spretno ispuniti sve narudžbe s karata, možete se znojiti!
Nagaraja. Drevni indijski hramovi, mistični artefakti, utrka protiv protivnika u potrazi za blagom – igre u ovoj igri dvoboja bit će vrlo vruće)
Voće. Ljeto je vrijeme za voće, a u ovoj ćete ga igri trebati izbrojati brzo i pravilno. Ako je u zadatku nacrtano voće, igrači trebaju imenovati broj takvih plodova na slici, a ako broj, identificirati što je prikazano u takvoj količini. Nakon vrućeg izračuna žetve moći ćete se osvježiti!
Zabava uz bazen. Što može biti hladnije od zapljuskivanja bombom u bazen po vrućem danu? Samo ne propustite, jer je bazen premalen, a mnogo je onih koji se žele osvježiti. Dobro oko i preciznost pokreta pomoći će vašem plivaču u ovoj kockarskoj i neobičnoj igri

Jeste li poduzetnik?

Ako biste tražili riječ poduzetnik u rječniku, otkrili biste da to znači “osoba koja organizira i upravlja bilo kojim poduzećem,