HEKLANJE

Koje ribe proizvode električnu energiju?

TEMU APP 100 E KUPON

Otkriće električne energije veliki je događaj za čovječanstvo. Naš se način života promijenio s električnom energijom; otkriveni su mnogi moderni uređaji poput radija, televizije itd. Međutim, električno emitiranje proizvodi električnu energiju tisućama godina i koristi je kao oružje.
Električno vrelo je ime ribe; ime je dobilo jer proizvodi električnu energiju. Na obje strane meke glave ima dva omjera koji emitiraju električnu struju. Električnim strujama koje emitira iz tih organa omamljuje ili ubija svoj plijen , a zatim ga proguta i tako osigurava hranu.
Jedan od razloga zašto imaju organe koji proizvode električnu energiju je zaštita od neprijatelja, jer je šok koji stvara toliko jak da ne može ubiti ni ribu, već čovjeka! Najmoćnija od električnih riba su električne jegulje .Najviši njihov prosječni napon je 350. Više od 200-300 Javlja se vanjska struja od 5 volti, što je dovoljno da sruši konja i onesvijesti osobu. Također je pronađen. Ovaj je napon najveći ikad otkriven. Električna jegulja uvijek generira istosmjernu struju. Prednji kraj je pozitivan u usporedbi sa stražnjim. Električne jegulje također koriste svoje uređaje za proizvodnju električne energije poput glavnog fizičara.
Udarci omamljuju i gutaju male ribe i žabe. Njihovi električni organi nalaze se na bokovima kralježnice i zauzimaju četiri petine njegove duljine. Izrađeni su od modificirane mišićne materije. Električni uređaji jegulja sastavljeni su od ploča poredane jedna za drugom poput stupova. Ove ploče imaju oko 7000. Jegulji ne šteti vlastiti elektricitet i elektricitet drugih električnih jegulja te vrste.

Bankarstvo bez lica

Gotovina u zajednici Bezlično stanje bankarstva uzima se zdravo za gotovo u našem modernom svijetu. Kartice se provlače, gumbi se