HEKLANJE

Kolijevka ili dječji krevetić, što odabrati?

Kolijevka služi prvenstveno za ljuljanje i igranje vaše bebe nije baš pravi odabir za spavanje. Dječji krevetić je pravi odabir za miran i siguran san vaše bebe.
Kolijevke biraju neki roditelji, vjerujući da su mnogo udobnije za bebu od samog dječjeg krevetića. Sama kolijevka jer ima mogućnost da se beba ljulja, što znači da će bebu lakše uspavati a istovremeno kolijevka može služiti i za igru s djetetom preko dana. Postoje neke razlike ali to su zapravo samo nijanse: prvo, djeca se brzo naviknu na ljuljanje i teško im je zaspati bez da ih roditelji prije spavanja dobro ne „izljuljaju“; drugo, kolijevke nisu uvijek napravljene dobro i promišljeno.
U nekim kolijevkama postoji laka mogućnost prevrtanja bebe, odnosno djeteta kasnije koje se naviklo igrati i ljuljati. Beba će morat spavati cijeli život u običnom statičkom krevetu. Trebamo li je navikavati na ljuljanje?
Prijenosni dječji krevetić – vrlo je prikladan za obitelj koja često putuje, kao i u slučajevima kada se uobičajeni krevetić nigdje ne može staviti. Ovaj krevetić je presavijen do veličine torbe, a otvara se u punopravni krevet s visokim stranicama, nogama, udobnim dnom. U njemu možete spavati noću, a igrati se danju.

8 razloga za izbjegavanje seksa

“Što znači suzdržati se od seksa i zašto se ljudi suzdržavaju od seksa? Psihijatar / psihoterapeut asistent prof. Dr. Rıdvan

Povjerenik za otpad

Temeljem Zakona o održivom gospodarenju otpadom (NN 94/13) čl. 46., pravna osoba koja je proizvođač otpada i zapošljava 50 i