HEKLANJE

Koliko košta život u drugom gradu?

TEMU APP 100 E KUPON

Svatko tko je razmišljao o studiju u nekom drugom gradu ili državi, planirao otići na Erasmus ili neu drugu razmjenu, ili tražiti posao u inozemstvu se neizbježno susreo s pitanjem – koliko će me to koštati?
I dok većina pribjegava metodama traženja susjeda tetke maminog bratića, koji eto, živi u tom gradu ili postavljanjem pitanja na internetskim forumima, bjesomučno refreshajući stranicu čekajući odgovor, mi smo pronašli jednostavnije rješenje!
Stranica Numbeo.com pruža mogućnost usporedbe cijene života u različitim gradovima prema puno relevantnih karakteristika: cijeni hrane, restorana, odjeće, prijevoza, najma stana, režija, teretane i mnogih drugih stvari. Također, moguće je namjestiti valutu u kojoj želite da se cijene prikažu, kao i vidjeti raspon cijena za pojedinu stvar.
Za one koji razmišljaju o dugoročnom životu u nekom gradu, Numbeo nudi i usporedbu kvalitete života, stope kriminala, zagađenja, zdravstvenog sustava i još mnogo toga za različite gradove.
Vjerujemo da ova stranica može biti korisna, a možda i presudna za odluku o studiranju u drugom gradu ili državi!

bugbug

7 načina da osigurate da drugi webmasteri Autorsko pravo 2006. Richard Adams Dobro je poznata činjenica da distribucija članaka putem