HEKLANJE

KOLIKO TROŠITE NOVCA NA TONERE ILI TINTE MJESEČNO?

Na pitanje iz naslova koliko novca mjesečno trošite na tinte ili tonere ovisno o tome kakve pisače koristite, laserske ili in-jekt vrlo je jednostavno odgovoriti. Naime, ovisno o tome koliko listova papira otisnete na dan odnosno mjesec sukladno tome biti će i potrošnja vašeg tonera ili tinte. Netko jednostavno troši više i brže dok je drugima potrošnja puno manja, naravno ovisno o poslu i namjeni čime se pojedina tvrtka ili pojedinac bavi. U današnje vrijeme krize i recesije svi mi i veliki i mali potrošači gledamo kako ćemo uštedjeti koju kunu pa kada je riječ i o potrošnji tinti i tonera.
Pitate se kako trenutno i odmah uštedjeti, pa odgovor je u kupovati zamjenskih tinti i zamjenskih tonera, ne onih originalnih koji u principu koštaju nekoliko puta skuplje od zamjenskih tonera ili zamjenskih tinti a razlika je smo kako će mnogi reći u lijepom pakiranju i prodaji markiranog proizvoda. Nemojte se plašiti koristiti zamjenski toner ili zamjenske tinte samo zato što vas ucjenjuju da gubite jamstvo na uređaj odnosno printer ukoliko ne koristite samo i isključivo originalne tinte i tonere. Pogledajte koja je cijena vašeg printera u trgovini, slična je cijeni originalnih boja koje vam uporno pokušavaju prodati?
Da, vrlo je zanimljivo da za jedno pakiranje originalne tinte ili jedan originalan toner možete kupiti praktički kompletan pisač, pa što vas onda muči jamstveni list? Jer ako se i dogodi nekakva šteta, razlije se boja, ode igla ili se zaprlja glava i slično vjerojatnost da će vam to u servisu popraviti je gotovo ravna nuli, jer se jednostavno više isplati kupiti novi uređaj nego popravljati stari zbog skupih dijelova.