HEKLANJE

Kontaktne leće s posebnim učinkom – ravno u vašu rožnicu

Nažalost, kontaktne leće su puno skuplje od naočala. Iako je par leća znatno jeftiniji od para naočala, kontaktne leće potrebno je uvijek iznova mijenjati, a potrebna im je i otopina za čišćenje. Povremeno će bolnice i dobrotvorne organizacije nuditi preglede očiju i dijeliti besplatne kontaktne leće, ali postoji način na koji možete uštedjeti novac na redovitim lećama.

Umjesto kupnje leća od svog liječnika, kupujte na internetu! Ne samo da je praktičnije kupovati kontakte na mreži, već vam također omogućuje jednostavno istraživanje robnih marki koje je vaš optometrist preporučio. Ali najviše od svega, ponekad možete uštedjeti do 70% na lećama kupnjom preko interneta. Obratite pozornost na recenzije potrošača i troškove dostave.



I budite oprezni na World Wide Webu. Vaše su oči osjetljive i važne – nemojte naručivati kontaktne leće putem interneta ako niste dobro istražili o web tvrtki koja vam ih prodaje. Međutim, sve dok ste upoznati s markom i kvalitetom kontakta koje naručujete, trebali biste biti u redu.

Također, kozmetičke kontaktne leće obično se ne kupuju, ali kada se kupuju, mnogo su jeftinije od propisanih leća, a ponekad čak i po povoljnim cijenama. Kad netko kupi ove leće, to je samo u dekorativne svrhe.

Ukrasne kontaktne leće u boji i kontaktne leće s posebnim učinkom dostupne su bez recepta i postoji širok izbor opcija i cijena – ali svatko tko je zainteresiran za ove kontaktne leće bez recepta trebao bi biti posebno zabrinut za reputaciju tvrtke koja ih prodaje. Anonimnije internetske tvrtke koje prodaju kontaktne leće bez recepta možda nisu tako pouzdane kao lokalni stručnjaci za njegu očiju. Provjerite jesu li leće odobrene od strane FDA prije kupnje.