HEKLANJE

KORISNIČKA PODRŠKA JE JAKO VAŽNA, NEMOJTE GUBITI KLIJENTE

TEMU APP 100 E KUPON

Bez obzira da li ste mali tim web dizajnera ili velika tvrtka s međunarodnim poslovima,jedan od Vaših ciljeva je učinkovito upravljanje Vašim aktivnstima korisničke podrške. Vaš sustav korisničke podrške Vaš je način osiguravanja da se svaki dolazni zahtjev učinkovito upravlja i odgovara;bilo da s radi o upitima o prodaji od potencijalnih klijenata ili podršci upita postojećih klijenata. Svatko ima nešto za reći,ali kako ćete osigurati da se svaki glas čuje?
Olakšanost slanja zahtjeva putem e-pošte ili web obrasca povećava broj kanala za podnošenje koji Vaši korisnici mogu iskoristiti pa je još važnije da Vaša tvrtka ostane na vrhu.Tvrtka s odličnom korisničkom podrškom ima veću vjerojatnost da će ponoviti posao s kupcem. Slijedom toga,tvrtka će imati koristi od veće prodaje i dobiti. Suprotno tome,tvrtke s lošom korisničkom službom mogu izgubiti korisnike ,što će negativno utjecati na poslovanje.Trošak je puno veći za tvrtku da stekne kupca nego da ga zadrži,zbog troškova oglašavanja i trošenja prodajnih poziva. Stoga,nastojanja koja idu na održavanje kvalitetne službe za korisnike mogu stvarno platiti dividende tijekom vremena.Svaki posao postavlja se s dugoročnim ciljem i ako Vaš proizvod ima ono što je potrebno ,morate imati strogi sustav podrške korisnicima. Strategizirani sustav podrške ne bi trebao biti dostupan samo putem chatova, elektronskih poruka i blogova,već bi također trebao postojati i izravni telefonski broj. Mnoge duge organizacije to ne rade,nude samo online podršku svojim klijentima, ali je potrebo imati i osobni kontakt s njima. Sustav podrške u kombinaciji s izvrsnom strategijom može vas izvdojiti na tržištu od drugih konkurenata. Dnevne inetrakcije s klijentima redovito će Vam dati nagovještaj na najmanji problem i prije nego što se ostvari širom bazom. Upravljanje odnosima je ključno za tvrtku jer je ključ kroz koji se upravlja trenutnim i budućim klijentima. Prodajni tim može izvrsno raditi na akviziciji i dovesi do poslovanja,ali stopa uspjeha ovisiti će o tome koliko je klijenata zadržano.

Crkva posvećena Johnu Coltraneu

San Franciscu se nalazi crkva pod nazivom “St John Coltrane´s African Orthodox Church” u kojoj se legendarni jazz saksofonist John