HEKLANJE

Koža – Kako ukloniti obojene mrlje?

Nakon što se na koži pojave mrlje bez boje koje se nazivaju melazma, njihovo uklanjanje je spor proces. Ali oni se mogu ukloniti i možete ponovno dobiti svoj mladi izgled. Kao što sam rekao u svom drugom članku, dobivamo promjenu boje kože zbog hormonalnih promjena, sunčevih zraka i korištenja neke foto toksične kozmetike. Doznajmo sada kako ukloniti ovu promjenu boje.

Zaštitite kožu od sunca-



Držite sunce što je više moguće. Redovito koristite kremu za sunčanje s visokim zaštitnim faktorom, po mogućnosti 30. Nosite šešir sa širokim obodom i pokrijte se odgovarajućom odjećom. Koristite velike sunčane naočale koje također mogu zasjeniti dio obraza.

Izbjeljivati kožu-

Sljedeći korak je korištenje izbjeljivača. Dobit ćete izbjeljivače na recept kao i OTC. O tome se posavjetujte sa svojim liječnikom. Hidrokinon je najčešći izbjeljivač, ali neke zemlje ne dopuštaju njegovu upotrebu kao izbjeljivača. Umjesto toga koristite izbjeljivače kojičnom kiselinom ili azelainskom kiselinom. Koristite proizvode obogaćene derivatima vitamina A, vitaminom C i drugim antioksidansima i AHA. AHA će oguliti površinsku boju s epidermisa.

Izbjeljivanje kože i mjere opreza-

Nemojte koristiti izbjeljivač nakon što se boja vratila na izvornu. Ne koristite izbjeljivač na normalnoj koži inače će izbijeliti taj dio i učiniti ga svjetlijim.

Ovaj je članak samo u informativne svrhe. Ovaj članak nije medicinski savjet i nije zamjena za profesionalni medicinski savjet. Obratite se svom liječniku za svoje zdravstvene probleme. Slijedite savjete navedene u ovom članku samo nakon savjetovanja s liječnikom. Autor nije odgovoran za bilo kakav ishod ili štetu proizašlu iz informacija dobivenih iz ovog članka.

Vodič kroz računovodstveni softver

Računalni softver koji pomaže u obradi raznih financijskih transakcija, njihovom bilježenju i prezentiranju u obliku izvješća poznat je kao računovodstveni

Uspostava domaćeg posla

Osnivanje kućnog poslovanja koje je udobno i učinkovito od iznimne je važnosti i mora biti prvi korak ka pokretanju vašeg

Izbjegavanje visokih kamata

Kreditne kartice za česte putnike jedinstven su način na koji potrošači mogu nagraditi sebe dok troše novac. Postoji, međutim, visoka