HEKLANJE

Krađa identiteta – mislite da niste u opasnosti?

Živimo u društvu orijentiranom na informacije. Tehnologija nam omogućuje poslovanje i transakcije doslovno u nekoliko sekundi. To obilje informacija iznjedrilo je novi zločin – krađu identiteta.
Zapravo, prema priopćenju Savezne komisije za trgovinu iz 2003., približno 27 milijuna Amerikanaca postalo je žrtva kradljivaca identiteta od 1999. Svake godine taj broj raste sve više i više. Samo u 2003. godini, gotovo 10 milijuna ljudi u Sjedinjenim Državama prijavilo je da su žrtve identitetskih razbojnika.

Pa što to znači? Netko vam je ukrao kreditnu karticu – vaša kartičarska kuća može vam pomoći u tome, zar ne? Pa, prema FTC-u, gotovo 60% problema s krađom identiteta ne odnosi se na vaše postojeće račune kreditne kartice. Do krađe identiteta može doći kao rezultat otvaranja novih kreditnih linija na vaše ime putem kreditnih kartica ili bankovnih zajmova, kao i telefonskih/komunalnih prijevara, pa čak i prijevara vezanih uz zapošljavanje. Budući da smo osjetljivi na toliko načina u svakodnevnom životu, svi smo u opasnosti.



Što možeš učiniti? Gdje biste se obratili da se nađete u ovoj situaciji? Znate li odakle početi da operete svoje ime? Pa, sada ne morate brinuti što učiniti jer mi imamo odgovor.

Kao što već znate, Pre-Paid Legal Services, Inc. je pionir industrije pravnih usluga. S više od 30 godina iskustva u pružanju zakonske zaštite prava našim članovima, sada smo se udružili s Kroll Inc., najvećom svjetskom tvrtkom za savjetovanje o rizicima.

Više od 30 godina Kroll pomaže tvrtkama, vladinim agencijama i pojedincima da smanje svoju izloženost riziku i iskoriste poslovne prilike. Kroll je operativna jedinica Marsh Inc., podružnice za usluge rizika i osiguranja Marsh & McLennan Companies, Inc., globalne tvrtke za profesionalne usluge. S uredima u više od 60 gradova u Sjedinjenim Državama i inozemstvu, Kroll može upravljati i restrukturirati poduzeća; pažljivo ispitati računovodstvenu praksu i financijske dokumente; prikupljanje i filtriranje elektroničkih dokaza za odvjetnike; vratiti izgubljene ili oštećene podatke s računala
i poslužitelji; provesti dubinska istraživanja; provjeriti domaće i strane kandidate za posao; zaštititi pojedince i poboljšati sigurnosne sustave i postupke. Tijekom posljednje tri godine Kroll je razvio jedinstveno rješenje za žrtve krađe identiteta. Ova nova usluga sada je dostupna članovima Pre-Paid Legal putem pogodnosti ŠTITA ZA KRAĐU IDENTITETA.

Što ova pogodnost pruža našim članovima?

Štit za krađu identiteta daje vam jednostavan pristup resursima koji su vam potrebni da biste razumjeli svoj kreditni rejting i da biste uzvratili udarac ako kradljivac identiteta ugrozi vaš financijski položaj. Ova je pogodnost osmišljena kako bi vas upozorila na sumnjive aktivnosti na računu i kako bi obnovila svu nastalu štetu na vašoj kreditnoj povijesti.

1. Kreditno izvješće putem Experian
Provjerite jesu li vaši financijski podaci točni.
Vaša kreditna sposobnost jedno je od vaših najvažnijih financijskih sredstava. Ne samo da utječe na vašu sposobnost dobivanja kredita, već često diktira kamatnu stopu po kojoj možete posuditi. To također može utjecati na vašu sposobnost kupnje osiguranja ili pronalaska posla. Neka osiguravajuća društva i potencijalni poslodavci koriste vašu kreditnu ocjenu kako bi procijenili vaš osjećaj odgovornosti.

Stručnjaci preporučuju da redovito pregledavate svoje kreditno izvješće. Štit za krađu identiteta olakšava. Članovi imaju pravo
na ažurirano kreditno izvješće tvrtke Experian bez dodatnih troškova.



Osobni kreditni rezultat i analiza tvrtke Experian
Saznajte svoj kreditni rezultat. . . i kako to utječe na vašu sposobnost posuđivanja.
Vaš kreditni rezultat je izveden iz informacija u vašem kreditnom izvješću. Ovaj rezultat koriste zajmodavci kako bi odredili vašu kreditnu sposobnost. Što je veći broj, to su veće šanse da vam se odobri kredit koji želite.
Detaljna analiza vašeg osobnog kreditnog rezultata bit će uključena u vaše kreditno izvješće. Ovu analizu možete koristiti za procjenu svoje trenutne kreditne sposobnosti.

2. Kontinuirano praćenje kreditne sposobnosti kroz Experian
Saznajte za sumnjive aktivnosti prije nego što vaš kredit bude uništen.
Profesionalni lopov može preuzeti vaš identitet u samo nekoliko sati. Ali mogu proći godine dok ne popravite svoju kreditnu sposobnost. Rano otkrivanje ključno je za smanjenje štete koju uzrokuju lopovi koji vam ukradu ime.
S vašim članstvom u Štitu za krađu identiteta, vaši kreditni dosjei svakodnevno će se nadzirati putem Experian-a. Sumnjiva aktivnost bit će vam skrenuta pozornost, što vam omogućuje rano otkrivanje. Primit ćete brzu obavijest ako se na vaše ime otvore novi računi. . . ili ako su negativne oznake dodane vašem kreditnom izvješću.

3. Usluga obnove prijevare
Dobijte osobnu pomoć i savjet stručnjaka.
Svako odstupanje u vašem kreditnom izvješću treba odmah riješiti. Nazovite naš Odjel za korisničku podršku na naznačeni broj Identity Theft Shield i objasnite svoje brige. Ako se radi o krađi identiteta, naši istražitelji prijevara pomoći će vam na svakom koraku.
Paket Fraud Restoration s potpunim i detaljnim materijalima, pomagalima i uputama bit će vam dostavljen žurno.
Ako potpišete ograničenu punomoć, imat ćete pravo na poboljšane usluge obnove. Kroll će raditi s vama kako bi utvrdio opseg prijevare u vašem kreditu iu vezi s vašim identitetom. U vaše ime, Kroll će izdati upozorenja o prijevari trima glavnim repozitorijima kredita, Saveznoj komisiji za trgovinu, Upravi za socijalno osiguranje i Poštanskoj službi Sjedinjenih Država. Kroll će surađivati s uredima, vjerovnicima i agencijama za naplatu kako bi vratio točnost vaše kreditne sposobnosti u vezi s problemima krađe identiteta. Ako je potrebno i razumno, Kroll će surađivati s policijom, odjelom za motorna vozila i drugim organizacijama kako bi riješio vaše probleme s krađom identiteta.



Ako odbijete ograničenu punomoć, primit ćete osnovne usluge savjetovanja. Kroll će raditi s vama kako bi utvrdio opseg prijevare u vašem kreditu iu vezi s vašim identitetom. Kroll će vam pružiti podatke za kontakt i postupke za organizacije s kojima ćete morati surađivati . Kroll će vam pružiti uzorke pisama i obrazaca i biti vam dostupan putem besplatnog telefonskog broja za pomoć i savjete tijekom cijelog procesa vraćanja vašeg identiteta.

Sada je važno razumjeti da svaka krađa identiteta koja se dogodila prije upisa u članstvo ili bilo koje situacije povezane s poslovnim identitetom nisu pokrivene. Vraćanje identiteta neće se primjenjivati ako je krađa identiteta rezultat nepoštenog, kriminalnog, zlonamjernog ili prijevarnog čina u kojem ste vi, vaš supružnik ili dijete sudjelovali, usmjeravali ga ili za koji ste znali. Usluge obnove neće biti pružene za već postojeći, poznati događaj ukradenog identiteta. Morate biti aktivan, plaćeni član da biste dobili usluge obnove. Pogodnosti plana ne pokrivaju financijske gubitke nastale krađom identiteta.

Jeste li znali da je u prosjeku 1200 dolara troškova iz vlastitog džepa da bi se oprali njihova imena?
Uz Pre-Paid Legal IDENTITY THEFT SHIELD, trošak borbe protiv krađe identiteta mnogo je manji. Za samo 12,95 USD mjesečno [9,95 USD uz Pre-Paid Legal članstvo], članovi ŠTITA ZA KRAĐU IDENTITETA imaju dodatnu sigurnost jer znaju da imaju nekoga tko će voditi bitku za njih. A najbolja stvar je što ova mjesečna naknada pruža pogodnosti vama, članu i vašem supružniku.



Izvještaji o krađi identiteta su posvuda – televizija, novine, časopisi, talk show emisije, itd. Sada kada znate da je ova pogodnost dostupna, nema li smisla imati ovakvu vrstu pokrivenosti? Zamislite kakav biste duševni mir imali
znajući da biste vi i vaš supružnik imali pristup svim ovim uslugama ako se nađete kao statistika za krađu identiteta?

Kontaktirajte NAOMI GONZALEZ, neovisnu suradnicu, da biste se prijavili za članstvo u krađi identiteta pozivom na 866-564-6775. Nemojte čekati da bude prekasno – učinite to danas! Posjetite www.go-prepaid.com za više informacija.
Za potpuni popis otkrivanja i izuzeća, pogledajte pisani materijal o zaštiti od krađe identiteta koji pruža Pre-Paid Legal.

Bolje Vraga kojeg poznaješ

Da biste uštedjeli novac na svojim kreditnim karticama, ne znači uvijek nužno da morate promijeniti pružatelja usluga kako biste dobili