HEKLANJE

Kreditna kartica s povratom novca – kako funkcionira i kome koristi

Kreditne kartice s povratom gotovine onima koji ih koriste čine se poput magije. Tko bi ikada pomislio da zapravo možete biti plaćeni za kupovinu? Programi povrata gotovine kreditnim karticama funkcioniraju tako jednostavno; postotak svake kupnje koju napravite izdvaja se za vas kao bodovi. Kada skupite dovoljno bodova od svojih kupnji, možete povući taj novac iz fonda. Ta se gotovina zatim može primijeniti izravno na stanje povrata gotovine na kreditnoj kartici ili je možete zatražiti u obliku čeka. Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine ponudit će do 3% povrata gotovine, ali najčešći je 1% ili manje.

Kako radi



Lako je povjerovati da su tvrtke s kreditnim karticama s povratom gotovine angažirale pogrešnu osobu da izračuna. Antiintuitivno je misliti da će vam kartičarska kuća koja vam posuđuje novac dati još više novca što više kupujete! U stvari, kreditne kartice s povratom gotovine koriste kartičnoj tvrtki jednako, ako ne i više, nego potrošačima koji ih koriste. Razlog zašto kreditne kartice s povratom gotovine tako dobro funkcioniraju je taj što grade snažnu lojalnost kupaca. Kada kupac zna da ima potencijal dobiti značajan iznos gotovine od svojih kupnji, bit će skloniji upotrijebiti određenu kreditnu karticu za sve svoje potrebe kupnje. Štoviše, vjerojatno će ostati s istom tvrtkom koja se bavi izdavanjem kreditnih kartica tijekom dugog vremenskog razdoblja tako da zapravo dobije bodove. Što više novca potrošite na svoju kreditnu karticu tijekom duljeg vremenskog razdoblja, to znači da će kartičarska kuća za povrat gotovine iz mjeseca u mjesec iskorištavati vaše kamate. Stoga, u stvarnosti, gotovina koju dobijete natrag od svojih kupnji može biti jednaka kamatama koje ste plaćali tijekom određenog vremenskog razdoblja.

Što očekivati

Najbolje kreditne kartice za povrat gotovine ponudit će vam do 3% ukupnih kupnji, ali većina programa nudi 1%. Pazi! Veći postotak povrata također može značiti da primate višu kamatnu stopu. Također možete biti vezani za dugoročni plan s kućom kreditnih kartica ako pogodnosti izgledaju predobro da bi bile istinite. Stoga, kada se upišete u program kreditne kartice s povratom gotovine, provjerite jeste li odvojili vrijeme da istražite koliko dolara morate potrošiti da biste počeli dobivati povrat gotovine.

Gdje pronaći karticu za povrat novca

Gotovo svaka kartičarska kuća ponudit će neku vrstu opcije povrata gotovine. Ako sada poslujete s kartičarskom tvrtkom i niste sigurni nude li kreditnu karticu s povratom gotovine, jednostavno pitajte! Mogu postojati poticaji kojih niste ni svjesni.

Kreditne kartice s povratom gotovine pomažu ublažiti dio osjećaja krivnje kupaca. Kad znate da bi vam se postotak svakog dolara koji potrošite mogao vratiti, možda ćete se čak osjećati motiviranima da kupujete više. Tvrtke s kreditnim karticama za povrat gotovine imaju koristi od saznanja da se kupci osjećaju krivima zbog velikih kupnji. No, ako kupci znaju da bi mogli biti nagrađeni za veliku kupnju (čak i ako je nagrada samo nekoliko dolara), mogu biti mirni. Opet, najbolje kreditne kartice s povratom gotovine nudit će oko 3%, ali mogu imati teška ograničenja. Uzmite si vremena da dobro istražite koji su vam programi kreditne kartice za povrat novca trenutno dostupni.

Krema protiv bora

Iako bore mogu biti znak iskustva i mudrosti, većina ih ljudi radije ne bi imala . Međutim, koža stari po

8 osobina savršenog poduzetnika

Ako ste razmišljali o mogućnosti da postanete poduzetnik, postoji osam osobina koje su važne za opisivanje savršenog poduzetnika. 1. Osoba