HEKLANJE

Kreditne kartice s niskom kamatnom stopom – ušteda na troškovima kamata

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s niskim kamatama mogu vam pružiti značajne uštede kada su u pitanju troškovi kamata. Naravno, najbolji način da uštedite na kamatama je da otplatite ostatak svoje kreditne kartice na kraju svakog ciklusa naplate. Na taj način možete posuditi novac na kratko vrijeme bez plaćanja kamate. Za mnoge ljude, međutim, plaćanje računa kreditne kartice na kraju svakog mjeseca nije uvijek realna opcija. Stoga su kreditne kartice s niskom kamatnom stopom najbolja alternativa.

Pronalaženje jeftinih kreditnih kartica



Srećom, pronalaženje jeftinih kreditnih kartica nije tako teško, osobito ako imate dobru kreditnu povijest. Sve glavne tvrtke koje izdaju kreditne kartice, uključujući MasterCard, Visu, Discover i American Express, nude kreditne kartice s niskim kamatama. Stoga se lako možete prijaviti za jedno u željenoj tvrtki. Te će tvrtke često slati poruke na vaš dom ili reklamirati svoje kreditne kartice s niskim kamatama na televiziji.

Iako vam oglasi i slanje pošte pružaju sjajan način da saznate više o dostupnim opcijama, trebali biste istražiti i druge kreditne kartice s niskim kamatama. Uostalom, jedan od načina na koji neke od tih tvrtki uspijevaju zadržati niske kamatne stope jest smanjenje troškova oglašavanja. Stoga je najbolji način za pregledavanje dostupnih jeftinih kreditnih kartica posjet web stranici koja nudi usporedne usporedbe kreditnih kartica. Na taj način možete pogledati početne stope, dugoročne stope i dodatne pogodnosti jeftinih kreditnih kartica koje razmatrate.

Uvodna ponuda

Uvodna ponuda nudi vam jedan izvrstan način uštede na troškovima kamata. Mnoge kreditne kartice nude posebnu uvodnu ponudu kako bi privukle nove klijente da se prijave za njihovu kreditnu karticu. U stvari, neke od ovih uvodnih ponuda iznose godišnje kamatne stope od 0,00% i mogu trajati čak godinu dana. Međutim, češće ove posebne stope traju 6 mjeseci, tri mjeseca ili jedan mjesec. Često vaša kreditna povijest igra ulogu u određivanju koliko dugo je vaša uvodna ponuda dobra.

Kada iskorištavate početnu ponudu, morate biti sigurni da ste saznali koliki će biti APR nakon završetka uvodnog razdoblja. Nije neuobičajeno da stopa nakon toga bude prilično visoka. Stoga ćete morati biti sigurni da ste u cijelosti isplatili saldo kada završi uvodno razdoblje kako biste ostvarili optimalnu uštedu na troškovima kamata. Ako to nije mogućnost za vas, svakako odaberite kreditne kartice s niskim kamatama koje ostaju s niskim kamatama nakon završetka uvodnog razdoblja.

Niska fiksna stopa

Druga opcija s jeftinim kreditnim karticama je niska fiksna kamata. Ove kartice nemaju nužno visoku početnu stopu, ali stopa ostaje kontinuirano niska u usporedbi s drugim kreditnim karticama. Ovo je često najbolja opcija ako znate da ćete dugo zadržati stanje na svojoj kreditnoj kartici. Iako niska fiksna stopa možda nije tako primamljiva kao početna stopa od 0,00%, ipak vam dugoročno može uštedjeti znatne količine novca.



Evo primjera:

Ako imate saldo od samo 1000 USD na svojoj kreditnoj kartici godinu dana s godišnjom kamatnom stopom od 20%, na kraju ćete te godine potrošiti 200 USD na kamate. S druge strane, kreditna kartica s niskom kamatom i fiksnom godišnjom kamatnom stopom od 8% koštat će vas samo 80 USD kamata te godine – čime ćete uštedjeti 120 USD.

Kreditne kartice s niskim kamatnim stopama s atraktivnim početnim stopama i kreditne kartice s niskim kamatnim stopama s niskim fiksnim stopama mogu vam uštedjeti novac kada su u pitanju troškovi kamata. Obavezno pažljivo razmotrite obje mogućnosti i analizirajte svoje navike potrošnje i prihod kako biste odredili onu koja je najbolja za vas.



Zanima vas kako smršaviti?

Moderno društvo uglavnom orijentirano na sjedilački način života i brzu prehranu, a to je za sobom dovelo do problema pretilosti.