HEKLANJE

Kreditne kartice s trenutačnim odobrenjem – često postavljana pitanja

TEMU APP 100 E KUPON

Kreditne kartice s trenutačnim odobrenjem putem interneta postaju sve popularnije među potrošačima. U društvu koje se brzo kreće, mnogi pojedinci traže brzinu trenutnog odobrenja kreditne kartice. No, važno je razumjeti što je više moguće o kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem prije nego što se odlučite prijaviti za jednu.

Što su kreditne kartice s trenutnim odobrenjem?



Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem one su koje se mogu odobriti u roku od nekoliko sekundi. Da biste se kvalificirali za jednu od ovih kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem, online prijave ispunjavaju se na sigurnoj web stranici. Koristeći informacije dobivene iz aplikacije, kartičarska kuća može odmah utvrditi ispunjavate li uvjete za kreditnu karticu.

Je li mi zajamčeno da ću dobiti trenutačno odobrenje kreditne kartice?

Ne. Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem nisu osigurane kreditne kartice. Stoga još uvijek trebaju pogledati vašu kreditnu povijest kako bi utvrdili ispunjavate li uvjete za kreditnu karticu ili ne. Ako imate lošu kreditnu povijest, možda će vas odbiti kreditna kartica s trenutnim odobrenjem. Hoćete li dobiti odobrenje kredita ili ne, ovisi o smjernicama koje slijedi kartičarska kuća i vašoj osobnoj kreditnoj povijesti.

Mogu li dobiti odobrenje, čak i ako nije odmah?

Da. Kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem ponekad je potrebno više informacija od onoga što se može dobiti odmah kako bi se odlučilo hoće li odobriti vašu prijavu. U tom slučaju poslat će vam obavijest da se vaša prijava dodatno razmatra. U tom slučaju općenito ćete i dalje znati je li vam kreditna kartica odobrena ili ne u roku od tjedan ili dva, što je još uvijek puno brže od kreditnih kartica bez trenutnog odobrenja.

Mogu li odmah početi trošiti?

Ne. Iako vam kreditne kartice s trenutnim odobrenjem mogu reći u roku od nekoliko sekundi je li vam odobrena online kreditna kartica s trenutnim odobrenjem, morat ćete pričekati da fizički primite kreditnu karticu prije nego što je počnete koristiti. Obično će vaša kreditna kartica s trenutnim odobrenjem stići do vas u roku od nekoliko tjedana, što je još uvijek mnogo brže od tradicionalne prijave za kreditnu karticu koja obično traje šest do osam tjedana.



Postoje li razlike u načinu na koji izgledaju kreditne kartice za trenutno odobrenje?

Ne. Kreditne kartice s trenutnim odobrenjem izgledaju isto kao i sve druge kreditne kartice. Nitko osim vas neće znati da je to bila kreditna kartica s trenutnim odobrenjem.

Postoje li neki nedostaci kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem?



Može biti. Neke kreditne kartice s trenutačnim odobrenjem procjenjuju naknadu za obradu radi pogodnosti primanja trenutačnog odobrenja. Ako vas to brine, potražite kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem koja ne procjenjuje te naknade. Dostupno je mnogo opcija. Nadalje, možda biste trebali razmisliti o podnošenju zahtjeva za kreditnu karticu s trenutnim odobrenjem ako ne morate odmah dobiti karticu . Ako možete čekati da primite karticu, bolje je podnijeti zahtjev za tradicionalnu kreditnu karticu kako biste izbjegli plaćanje nepotrebnih naknada.

Imaju li kreditne kartice s trenutnim odobrenjem iste prednosti kao i druge kreditne kartice?

Da. Ne postoje dvije iste kreditne kartice, bilo da se radi o kreditnim karticama s trenutnim odobrenjem ili tradicionalnim kreditnim karticama. Stoga ne uključuju uvijek pogodnosti poput putnog osiguranja, zaštite kupnje i proširenog jamstva. Unatoč tome, postoji mnogo dostupnih kreditnih kartica s trenutnim odobrenjem s poželjnim pogodnostima poput onih koje se nalaze na tradicionalnim kreditnim karticama.



Mogu li sudjelovati u posebnom programu nagrađivanja s kreditnim karticama za trenutno odobrenje?

Da. Dostupne su kreditne kartice s trenutnim odobrenjem koje vlasnicima kartica nude poseban povrat novca i programe nagrađivanja. Ako ste zainteresirani za sudjelovanje u jednom od ovih programa, pregledajte mnoge dostupne kreditne kartice za trenutno odobrenje kako biste pronašli onu koja najbolje odgovara vašem životnom stilu i potrebama.