HEKLANJE

Krema za sunčanje: najčešće greške koje radimo kada je koristimo

TEMU APP 100 E KUPON

Pogledajte detaljno što ne biste trebali raditi
Svi možemo znati koliko je važno koristiti kremu za sunčanje kako bismo se zaštitili od štetnih sunčevih zraka, ali ne koristimo svi svoju kremu za sunčanje pravilno .
Zadržavamo prošlogodišnju kremu za sunčanje
Krema za sunčanje zaostala od prošlog ljeta bila je izložena visokim temperaturama i sunčevoj svjetlosti, što je rezultiralo promjenom njenog sastava i nema istu aktivnost. Pa ga bacimo.
Ne nanosimo dovoljno kreme
Ne bismo trebali štedjeti u pogledu količine kreme za sunčanje koju nanosimo. Na tijelo moramo rasporediti 2 žlice, a na lice 1 žličicu (2 mg po kvadratnom centimetru kože).
Kremu za sunčanje stavljamo kad dođemo do plaže
Ili nakon što smo položili ručnik i počeli čitati knjigu. Kremu za sunčanje treba nanositi pola sata prije izlaganja suncu, tako da ima vremena da se upije i djeluje.
Nanesite kremu za sunčanje odjeveni
U nastojanju da ne zaprljamo odjeću, na kraju ne nanosimo dobro kremu za sunčanje. Zato ga je dobro primijeniti prije nego što obučemo kupaće kostime i odjeću.
Ne stavljamo svugdje
Unutrašnjost ruku, stražnjica, prsti na rukama i nogama i laktovi neke su od stvari koje obično zanemarimo kada nanosimo kremu za sunčanje. Čak i naše usne i kosa trebaju kremu za sunčanje, zbog čega su slični proizvodi komercijalno dostupni.
Mislimo da nam nije potreban jer sjedimo u sjeni
Sjena kišobrana ili drveta može biti dovoljna da izbjegnemo ozbiljne opekline, ali nas zasigurno ne štiti od sunčevih ultraljubičastih zraka.
Nanesite samo jednom dnevno
Pogotovo kada ronimo u moru ili se znojimo, potrebno je obnoviti kremu za sunčanje, jer u suprotnom ne osiguravamo svoju zaštitu. Čak i ako je krema za sunčanje vodootporna, moramo je obnoviti nakon svakog plivanja. Ako samo sjedimo na plaži, potrebno ju je obnavljati svaka 4 sata, dok se, ako se znojimo, svaka 2 sata.
Odabrali smo pogrešnu kremu za sunčanje
Indeks zaštite i miris ne bi trebali biti jedini kriterij za odabir kreme za sunčanje. Važno je provjeriti za koji je tip kože, kako bismo odabrali onu koja odgovara nama.

Marketing članaka: oslobađanje

Neki su me kao plodnog pisca članaka pitali kako mogu generirati toliko kvalitetnih članaka u tako kratkom vremenskom razdoblju. Iskreno