HEKLANJE

Kućni posao i dvorište dvorca

TEMU APP 100 E KUPON

Ako ste u posljednje vrijeme procijenili vrijednost zemljišta, znate da je za mnoge pojedince pojam vlasništva kuće postao vrlo teška perspektiva.

Što je s postojećim vlasnicima domova koji bi htjeli poslovati kod kuće, ali također žele da taj posao od kuće ima svoje mjesto daleko od gužve i vreve već pune kuće?



Ako ima prostora na parceli koju trenutno posjedujete, možda ćete otkriti novi trend koji bi bio pravi u razvoju lokacije izvan lokacije kako biste ostali kod kuće i još uvijek imali tišinu koja vam je potrebna za kućni ured – najbolje oba svijeta.

Mnogi vlasnici kuća smatraju da male kućice dodaju vrijednost njihovom domu i daju im utočište za njihove domaće poslovne aktivnosti.

U nekim slučajevima ove male strukture mogu se postaviti u nekoliko vikenda s najmanje dvije osobe koje rade na njima. Neke tvrtke mogu isporučiti ove strukture unaprijed izrađene prema vašim specifikacijama. Vaša ukupna investicija mogla bi iznositi samo 10.000 USD. Mnogi vlasnici kuća koriste ove strukture za privatnost gostiju, za zabavu u dvorištu, a posebno za kućne tvrtke i studije.

Ako su promišljeno dizajnirane, ove strukture mogu dodati vrijednost uređenja okoliša vašem postojećem domu i bit će dobrodošlo utočište kada morate biti kod kuće, ali također trebate mjesto za razmišljanje.

Stara poslovica je istinita, “Dom je dvorac vlasnika tvrtke”. OK, pa možda nije baš tako rečeno, ali mislim da vidite poantu. Zašto ne pretvoriti dio tog poslovnog kapitala u kući u poboljšanja ureda u kućici. Posavjetujte se sa svojim poreznim stručnjakom, u nekim bi slučajevima trošak kućice mogao imati neki potencijalni utjecaj na porezne olakšice ako je primarna uporaba građevine poslovno orijentirana.

Zamislite da imate ured koji je samo nekoliko koraka od vaših stražnjih vrata. Kada stignu poslovni pozivi, imate izgrađeno utočište u koje možete pobjeći radi privatnosti i koncentracije koja vam je potrebna. Kada trebate prostor za istraživanje projekta, ured u dvorištu može biti točno mjesto koje odgovara vašim specifičnim potrebama.

Budući da je ured važan dio svakog posla, vaše utočište u dvorištu može biti dizajnirano i uređeno kako bi zadovoljilo vaše vrlo specifične potrebe od potpuno tihe do potpune internetske veze. Može biti ležernog ili formalnijeg dizajna. Ovaj će ured biti prazan list za vas da stvorite nešto jedinstveno za vas.



Postoji toliko mnogo studija koje ukazuju na psihološke prednosti povlačenja u dvorištu. Uvođenjem ukusnog i pristupačnog uredskog prostora u uređenje vašeg dvorišta jednostavno pridodajete ideji da je dom odlično mjesto za rad.

Dođe li trenutak da budete zainteresirani za prodaju svoje nekretnine, stručnjaci ukazuju da dodatni osobni prostor u dvorištu ima ogroman potencijal za pozitivan povrat vaše investicije.

Znam da za neke kućne tvrtke to ne bi bilo moguće zbog prostornih ograničenja, susjedskih ugovora ili financijskih ograničenja. Međutim, ova vam ideja može dati nešto na čemu možete raditi kako vaš posao od kuće raste, a potreba za prostorom raste.



Škoda Octavia vs Mazda 3

Oba vozila imaju svoje prednosti i nedostatke, stoga je važno uzeti u obzir vaše prioritete i preferencije pri odabiru. Evo