HEKLANJE

Kuhanje u mikrovalnoj pećnici zdravo je rješenje za mnoge namirnice

Kuhanje u mikrovalnoj pećnici to nije samo praktičan i brz način pripreme večere, već i zdravo rješenje, posebno kada je riječ o neki specifični sastojci. Govorimo o sve popularnijem uređaju u talijanskim kuhinjama, vrlo prikladnom za grijanje ostataka posuđa i još mnogo toga. Prema najnovijim istraživanjima, prednosti njegove upotrebe nisu ograničene na ovo: neke namirnice, zahvaljujući ovoj vrsti kuhanja, održavaju njihova hranjiva svojstva nepromijenjena, što nije toliko očito kada ih pržite ili kuhate u tradicionalnoj pećnici.
Započnimo!
Kuhanje u mikrovalnoj pećnici: koja je hrana zdravija?
Ovaj uređaj kuha hranu iznutra bez promjene strukture i bez opasnosti po zdravlje.
Pokušajte skuhati ribu, nećete morati dodati ni kap vode! Na taj se način hranjiva svojstva neće otopiti u bujonu, već će ostati netaknuta u molekularnoj strukturi, osiguravajući uistinu nevjerojatno puno prirodnih soli i proteina. Okus i mesnatost ribe ostat će nepromijenjeni i vrlo ukusni. Dakle, u ovom slučaju mikrovalna pećnica ne izriče nikakve kazne ni zbog okusa ni zbog dobrobiti!
Govor se malo mijenja kada je riječ o povrće: ako su s jedne strane vitamini savršeno očuvani, s druge strane sadržani škrob ne kuha se u nedostatku vode. Proizlaziti? Djelomično odricanje od intenzivnog i okruglog okusa tradicionalno kuhanje, ali puno mikroelemenata korisnih za tijelo.
Gljive, umjesto toga, kuhani na ovaj način ili, možda na žaru, otkrivaju veću količinu antioksidanti i polifenoli, s očitim prednostima u suzbijanju staničnog starenja. I od sada ćete ih donijeti na stol s dvostrukim zadovoljstvom: onim dugotrajnim održavanjem elastičnosti kože, oduševljavajući nepce.
Završavamo ovaj pregled predlažući alternativnu metodu za pripremu pirjano. Ako ga tradicionalno radite u loncu, dovodeći ulje na visoke temperature uz rizik od ispuštanja štetnih elemenata, od sada ćete koristiti prednost mikrovalne pećnice.
Sitno narežite celer, mrkvu i luk, premjestite ih u prikladnu posudu i poškropite kapljicom ulja. Upravljajte uređajem na maksimalnoj snazi ​​5 minuta i uživajte u rezultatu. Ulje će biti dobro aromatizirano, a povrće uvenulo uz veliku korist za vaše zdravlje.

Razvoj komunikacijskih vještina

Društvene mreže, računalne igre, interaktivni chatovi i razni trenutni glasnici koji ljudima omogućuju komunikaciju jednostavnim klikom na senzore njihovih uređaja

Izrada brošura za glupane

Kao što moj odabrani naslov sugerira, ovo je članak s namjerom da marketinškim amaterima pruži pojednostavljeni postupak korak po korak