HEKLANJE

Kupovina web stranice, savjeti i trikovi

Kada osoba po prvi put kupuje web stranicu, zainteresirana je za nekoliko stvari. Koliko će koštati i što sve uključuje, gdje će se njegova stranica nalaziti i koliko će to koštati, koliko će dugo trajati itd. Poanta cijelog Interneta jest da možete iznajmiti stranicu ili domenu na određen vremenski period. Web stranice obično se iznajmljuju godišnje, stoga nakon perioda od jedne godine možete ponovno uložit novac u istu web stranicu. Naravno, možete je iznajmiti i na duži vremenski period od 5 ili 10 godina.
Prije svega, potrebno je da imate ime za svoj site. Nakon toga, potrebno je da posjedujete file-ove koji čine vaš site i naravno da zakupite web server gdje ćete te datoteke postaviti. Za sitnice poput mogućnosti da vaša stranica uvijek bude dostupna potrebno je da plaćate mjesečnu pristojbu. Kada kreirate stranicu, potrebno je sve file-ove postaviti na taj server. Ovdje dolazite do trenutka kada plaćate profesionalca da kreira vašu web stranicu. Najvažnije je reklamirati svoju web stranicu i omogućiti da uvijek bude dostupna i vidljiva svima.
Kupiti već gotovu web stranicu je jedno od najsigurnijih rješenja koje možete izabrati. To može biti dobro iz nekoliko razloga: gotove web stranice već imaju određen promet i posjećenost, možete ga preuzeti od prethodnog vlasnika nakon što ga osposobi i ostvari željeni promet i rad stranice, veće su šanse da će biti dostupan i vidljiv jer nije nova stranica koju treba reklamirati, i na kraju, ovakva web stranica već zarađuje nekakav iznos tako da neće biti problem nastaviti dobar posao i profitirati. U mnoštvu stranica koje se prodaju trebate biti uporni i naći one vrijedne kupovine. Kada nađete željenu web stranicu koju želite kupiti ne dopustite sebi da se vežete za nju. Možda ćete nekada htjeti uložiti u nju puno više nego što zaista vrijedi umjesto da pronađete neku bolju. Stoga, ostanite hladne glave i budite objektivni prema sebi.
Kupovinom web stranice možete uspostaviti dobar posao i profitirati. Bitno je da uložite svoj novac u onu koja zaista vrijedi, za koju ste sigurni da će uspjeti, još bolje ako samo nastavljate nečiji započeti posao, jer tada ste već na pola puta do uspjeha. Posavjetujte se oko kupovine sa stručnjacima i pazite da ne postanete žrtva prevare.
Nekoliko osnovnih stvari na koje trebati posebno obratiti pozornost ukoliko kupujete neku Internet stranicu:
– dizajn web stranice
– ime i starost domene
– količina sadržaja, jeli sadržaj kopiran
– broj posjetitelja
– mjesečna zarada koju ostvaruje stranica
– broju ulaznih i izlaznih linkova

Činjenice o solarijima

Solarij proizvodi UV zrake i stoga, baš kao i sunce, može doći do zdravstvenih problema prilikom korištenja. Možete sigurno sunčati