HEKLANJE

Kutija s alatima za početnike: 8 stvari koje bi svaki dom trebao imati

TEMU APP 100 E KUPON

Čestitamo! Živite sami. Ako iznajmljujete stan ili kupujete vlastiti dom, bit će sitnica za koje će vam trebati alat. Bilo da se radi o uklanjanju dijela rasvjetnog tijela radi zamjene žarulje ili o vješanju omiljenih slika na zid, osnovna kutija s alatom može dobro doći. Evo osam najboljih alata koji će vam biti od najveće pomoći.

1. Svjetiljka. Ovo je ključno, čak i ako ne kupujete ništa drugo s popisa. Ako nestane struje ili ne možete pronaći točan poklopac za svoju Tupperware posudu u stražnjem dijelu ormarića, bacanje malo svjetla čini život puno lakšim.



2. Odvijač. Za maksimalnu učinkovitost, a posebno ako ćete raditi samo male poslove, sada su dostupni odvijači koji imaju uklonjive vrhove tako da možete kupiti samo jedan alat za sve vijke i zamijeniti vrhove ovisno o tome što trebate.

3. Mjerna traka. Pitajte bilo koga tko je ikada unajmio stan, a zatim nije mogao smjestiti kauč ni u jednu sobu, dobro je imati metar. Pomoći će vam pri postavljanju namještaja, odlučivanju o veličini tepiha za kupnju ili saznanju koliko će vam dug kabel trebati za TV.

4. Podesiva kliješta. Možda dva para, jedan veliki i jedan mali. Možda je prethodni vlasnik ili stanar ostavio čavao u zidu koji jednostavno ne želi izaći, ili su koristili klamericu na prozorskoj dasci kako bi objesili svoje božićne lampice. Kliješta će vam dati stisak potreban za izvlačenje stvari.

5. Podesivi ključ. To će vam pomoći da zategnete (ili olabavite) matice i vijke. Možete promijeniti glavu tuša ili olabaviti ventilacijsku cijev sušilice da provjerite ima li dlačica.

6. Čekić. Objesite stvari na zid, čvrsto zatvorite limenku s bojom ili zabijte kolce kako bi vaša djeca mogla kampirati u dvorištu.

7. Električna bušilica. Možete ga držati prilično jednostavnim, ali bušilica može uštedjeti puno vremena. Kupite i onaj koji također ima adapter s vrhom za zavrtanje i vijke možete uvrtati mnogo brže nego s ručnim odvijačem (i s manje opterećenja na zglobu).

8. Kutija prve pomoći. Nemojte posjedovati dom bez njega. Ako prvi put koristite bilo koji od ostalih alata, možete ga dobro iskoristiti kada se prikliještite kliještima ili porežete na metar koji se brzo uvlači.



Članci s hipervezama!

Pisanje članaka izvrstan je način da izgradite svoju reputaciju kao stručnjaka u svom području. To je također dobar način za

Plastična kirurgija u Meksiku

Tko bi normalan otišao u Meksiko na plastičnu operaciju? Uostalom, nije li to zemlja trećeg svijeta? Meksiko nije baš zemlja