HEKLANJE

Lasersko uklanjanje dlačica u Kaliforniji

TEMU APP 100 E KUPON

Kalifornija se često naziva mjestom koje treba vidjeti i biti viđen. Stotine milja obale, kao i odmarališta svjetske klase prekrivaju državu. To je mjesto za obući kupaći kostim i izležati se na suncu upijajući toplo vrijeme i liberalnu atmosferu. Za mnoge ljude ipak su zabrinuti zbog ružnih dlaka koje mogu prekrivati dijelove njihova tijela. Umjesto da uživaju u surfanju i suncu, oni se srame zbog dlaka koje im prekrivaju leđa, bedra ili druge dijelove tijela. Zahvaljujući napretku u laserskom uklanjanju dlačica, ta sramota postaje prošlost.

Lasersko uklanjanje dlačica u CA postaje rutina kao i odlazak zubaru. Mnoge licencirane i kvalificirane klinike otvaraju se diljem sunčane države. Njima se može tretirati bilo koji dio tijela osim područja koje neposredno okružuje oči. Najčešća tražena područja su lice, gornja usna, vrat, prsa, periareola, ispod pazuha, leđa, trbuh, bikini zona i noge. U samo dva ili tri tretmana možete trajno ukloniti ružne dlačice s malo ili bez ikakvih nuspojava.



Pacijenti koji žele istražiti ovu opciju trebali bi se posavjetovati s lokalnim liječnicima kako bi vidjeli jesu li kandidati. Uspješni kandidati imat će kosu koja je tamnija od njihove kože i svijetlu kožu. Tretman nije prikladan za one s preplanulom ili tamnom kožom zbog zabrinutosti oko količine laserske apsorpcije u kožu.

Zato izađite i uživajte na tim plažama, surfajte na valovima i opustite se u toplicama. Ne dopustite da vas ružna kosa spriječi da uživate u brojnim mogućnostima rekreacije na otvorenom koje nudi sunčana država.

Eksperimenti o ljudskom ponašanju

Šokantan dokumentarac redatelja Alexa Gibneya prikazuje najvažnije eksperimente iz socijalne psihologije i njihova ostvarenja u stvarnosti. Socijalna psihologija je grana