HEKLANJE

Ljepota tijela

Pravilno njegovanje kože, korištenje odgovarajuće šminke, kombiniranje odjeće u stilu koji vama odgovara- sve to pomaže da izgledate mlado i lijepo. Također, odlazak na tečajeve plesa, na fitness, pilates ili yogu, pospješuje izgleda vašeg tijela i čini vas privlačnijim kako sebi tako i drugima. Ako ste zadovoljni sami sobom i svojim izgledom, i drugi će vas doživljavati tako.
Svoju kožu najbolje je njegovati prirodnim preparatima koristeći maske za lice od jabuka, meda ili ulja koje možete nabaviti u obližnjim prodavaonicama. Također, postoje i mnogi recepti za piling tijela koje možete pronaći na internetu i sami napraviti. Ne trebate posjećivati beauty salone i trošiti novac na bespotrebne stvari, kada možete sami učiniti da vaše tijelo bude zdravo i lijepo. Zapravo, najvažnija od svega je pravilna ishrana, mnogo povrća i voća koje će učiniti vaš ten ljepšim, ali također i poboljšati vaše zdravlje.
Vaši nokti bit će jači unošenjem raznih vitamina i minerala u tijelo. Potrebno je zaštititi kožu od hladnoće zimi, ali i od toplote ljeti, jer i hladnoća i toplota loše utječu na izgled kože. Kremu sa zaštitnim faktorom potrebno je koristiti tokom cijele godine, jer ujedno štiti od štetnih utjecaja ali i hrani kožu cijelog tijela. Ankete su pokazale da bi žene rađe nosile steznike, nego vježbale i išle na dijetu što nije pohvalno. Vježbanjem, osim što trošite kalorije i što vaše tijelo dobija ljepši oblik vremenom, izbacujete i višak negativne energije iz sebe. Izaberite nešto što vas ne umara previše, u čemu biste uživali i bili opušteni, izbor je ogroman. Ne treba vam biti žao potrošiti na sebe određeni iznos novca ako će to biti korisno kako za vaše unutarnje zdravlje, tako i za vanjski izgled i ljepotu.
Ljepota je važna svima, pa i muškarci kao i žene ne trebaju zapostaviti svoju kožu. Nakon brijanja, lice je iziritirano od oštrih britvica koje koriste, stoga trebaju posvetiti malo pažnje izboru preparata za njegu kože poslije brijanja lica. Također, trebaju zaštititi kožu kao i žene od hladnoće i toplote. Zimi, koža puca od hladnoće i niskih temperatura, stoga je treba zaštititi kako kremama tako i nošenjem rukavica. Ljeti, koža treba biti zaštićena od štetnih sunčevih zraka, kao i kosa koju topao zrak uništava. Poslušajte savjete kozmetičara i vodite računa o svom izgledu kako bi što duže održali mladolikost i ljepotu.

Nepodnošljiv teret

– Suprug se odmiče od mene – kaže draga djevojčica Anya, sjedeći na stolici pored mene. – Koliko ste godina