HEKLANJE

“Ljepotica i zvijer” – biti lijep

Kažu da odsutnost tjera srce da razvija sklonost uzimanju, tako je i kod ljepote, što više motrite nešta prelijepo to više žudite za tom stvari. Ljepota ubrizgava osjećaj elegancije – osjećaj koji dolazi kada se osjećate dobro zbog sebe. Ali najvažnije od svega je vođenje zdravog života.
Zdravlje igra najvažniju ulogu u pridonošenju sjajnog osjećaja kojeg osjetite kada izgledate dobro. Neke žene pate od tzv. “Beauty and the Beast” sindroma, kada se jednoga dana osjećate lijepim, a idućeg, bez obzira što radili, to jednostavno ne ide. Zašto? To nije tajna, postoje dva glavna pravila uz koja možete tvrditi da ste lijepi. To su prvo: izgledajte dobro, i drugo: osjećajte se dobro. Drugo pravilo je puno važnije jer ako nemate dobro mišljenje o sebi tada nemojte ni očekivati da izgledate lijepo. Sa poštivanjem drugog pravila, prvo se automatski ostvaruje.
Odličan način da pronađete ljepotu je da ju pustite van. Unutrašnja ljepota može biti puštena vježbanjem joge. Joga je odlična vježba koja razumije što vaše tijelo želi i koje su njegove potrebe. Tjeskoba i napetost nas dovode do mrzovoljnog raspoloženja i čestog mrštenja, a mrštenje vodi do više bora koje ipak nisu dobar dio ljepote. Lijepa osoba ubrizgava sreću i osmijeh koji dolazi iz srca.
Osjećati dobro prema sebi je prvi korak prema tome da budete lijepi. Kada ste si napokon utvrdili to, tada na sebi upotrijebite vaše kozmetičke proizvode i primijetit ćete da vas iz ogledala gleda jedna potpuno drugačija osoba. Umjesto da gledate refleksiju “čudovišta” iz ogledala, kako se sigurno svi ponekad osjećamo, transformirajte taj odraz u ogledalu u nešto prekrasno. Primijetite kako odmah izgledate svježije i sretnije. Sve zbog toga što se osjećate dobro.
Različiti magazini o ljepoti i zdravlju imaju odlične ideje i savjete o tome kako samome sebi biti lijep, a možete naći i odlične online centre za pomoć o ljepoti koji sigurno ispunjavaju vaše zahtjeve, te grupe za pomoć o ljepoti, zdravlju i modi su zaduženi upravo za to – davanje savjeta.

Savjeti za šminkanje očiju

Kada je riječ o šminkanju očiju treba razmisliti i onda nanijeti jer oči govore više od riječi. Vrsta šminke koju