HEKLANJE

Lunascape – triple engine browser

Za sve koji provodite puno sati na dan radeći nešto na Internetu i pri tome ne mislite koji je preglednik najbolji za vas evo malo novosti. To je uredu, većina korisnika koriste preglednik koji je došao pre-instaliran s računalom, samo zato što je tamo ili misleći da je svaki browser jednak.
U stvarnosti, međutim, svaki preglednik je drugačiji na svoj način. Odaberite Lunascape koji umjesto da se natječe sa svakim od njih, koristi kombinaciju onog najboljeg od svih preglednika.
Lunascape je u svijetu jedini triple engine browser što znači da možete imati najbolje osobine, performanse i brzinu. Zamislite najbolje od Internet Explorer-a, Mozilla Firefox-a, Google Chrome-a, Apple Safari-a sve u jednom pregledniku. Možete vidjeti bilo koju web stranicu na optimalan način, bez potrebe za otvaranjem drugog preglednika.
Nema više “štekanja” i sporosti, nema više potrebe za korištenjem više preglednika. Vaše Internet iskustvo biti će puno bolje s Lunascape browserom. Iskušajte ga sami, njegovu brzinu i svestranost.
Probajte japansko čudo ovdje: http://www.lunascape.tv