HEKLANJE

Malo poznate tajne kozmetičkih salona

Ovaj je članak napisan kako bi odgovorio na mnoga najčešće postavljana pitanja o kozmetičkim salonima i frizerima. Nadam se da će vam ove informacije pomoći. Počinjem s pričom za koju sam siguran da govori u ime mnogih:

Nikada neću zaboraviti koliko sam bila ponižena kad sam izašla iz kozmetičkog salona sa svojim posramljenim mužem u pratnji, šuljajući se cijelim putem kroz trgovački centar samo da dođem do našeg auta i sakrijem se… Nisam mogla izaći tamo dovoljno brzo! Odmah sam otišla kući, oprala kosu i ponovila to. Boja, kroj i stajling bili su potpuna katastrofa! Bio je to moj prvi posjet novom kozmetičkom salonu. Mislio sam da sam postavio prava pitanja poput: “Postoji li ondje stilist s iskustvom u radu s prirodnom kovrčavom kosom?” Naravno, odgovor je bio: “Da.” Saznao sam da je osoba s iskustvom upravo izašla iz škole i da joj je ovo bio prvi posao.



Jeste li prošli kroz slično iskustvo? Kao klijent, očekujemo da ćemo izaći iz kozmetičkog salona s osmijehom na licu, osjećati se lijepo i biti uzbuđeni našim iskustvom. Nadam se da se slične situacije mogu spriječiti uz nekoliko savjeta:

– Ako se divite nečijoj kosi, pitajte ih za ime kozmetičkog salona i stilista. Ako ne, onda

– Je li lako doći do kozmetičkog salona od kuće ili s posla?

– Raspitajte se imaju li stilisti iskustva s vašim tipom kose. Na primjer, je li vaša kosa duga, kovrčava ili ravna.

– Na internetu možete pronaći recenzije kozmetičkih salona u vašem području prema poštanskim brojevima.

– Kako se osjećate kada uđete u kozmetički salon? Pozdravljate li se odmah? Je li salon čist i ugodan?

– Je li osoblje prikladno odjeveno? Vode li računa o svojoj kosi?



– Stilistu možete dati slike frizura koje vam se sviđaju. U svim salonima postoje i časopisi o frizurama koje možete pogledati.

– Uživate li biti sa svojim stilistom?

– Pita li vas stilist što biste željeli i nudi li vam prijedloge?



– Razgovara li stilist o šamponima, regeneratorima ili posebnim tretmanima koji bi poboljšali zdravlje vaše kose?

– Sada ste spremni za “izgled.” Daje li vam stilist informacije koje su vam potrebne o tome kako zadržati taj stil nakon što izađete iz salona?

Ako na većinu pitanja možete odgovoriti na svoje zadovoljstvo, onda ste vjerojatno pronašli kozmetički salon i frizera koji će vas učiniti fantastičnim. Ako niste, sve svoje informacije potražite u sljedećem kozmetičkom salonu na vašem popisu. Tamo vas čeka talentirani frizer!



Došli smo do kraja mog informativnog članka. Sada je vaš red da uzmete ove informacije i učinite nešto s njima, a onda možete imati dobar dan za kosu! Sretno i hvala na posjeti.

Objašnjenje zatezanja lica

Ritidektomija, ili mnogo poznatija kao facelifting, kozmetička je operacija posebno osmišljena za vraćanje mladolikog izgleda uklanjanjem većih očitih bora i

Icon Hover Effects

Jednostavno i predivno. Efekti kada mišonjom prelazimo preko određene ikonice. Baciti oko ovdje: tympanus.net/Development/IconHoverEffects/