HEKLANJE

Marketing članaka – moćan alat

Marketing članaka ima mnoge prednosti koje mogu uključivati etabliranje kao autora, stvaranje potencijalnih kupaca, više prometa na vašoj web stranici, poboljšanu poziciju tražilice i postaje neophodan alat za poslovanje na World Wide Webu. Marketing članaka postao je dokazana strategija za podizanje popularnosti vaše veze. To također može biti jeftin način za natjecanje s većim tvrtkama u vašem području.

Najbolje je pisati o temama koje su usko povezane s vašom vrstom poslovanja, pritom pazeći da članak nudi dobar sadržaj za čitatelja, nitko ne želi čitati prodajnu stranicu. Svaki članak koji napišete trebat će odjeljak okvira s resursima koji će sadržavati podatke o vašoj prodaji, uključujući (usidreni tekst) vezu ili dvije koje upućuju na vašu web stranicu. Mogli biste imati sjajan proizvod i prekrasnu prodajnu strategiju, ali bez ciljanog prometa vaše internetsko poslovanje moglo bi nikamo propasti.



Možete iskoristiti mnoštvo stranica za besplatno slanje članaka na internetu, gdje možete besplatno slati svoje članke, a neka također nude softver i usluge za pomoć u procesu. Nakon odobrenja, web-mjesta će vaše članke učiniti dostupnima za distribuciju i objavljivanje elektroničkim časopisima , webmasterima itd… Sada više nema potrebe moliti za uzajamnu razmjenu veza, plaćati tekstualne veze ili trošiti sate postavljajući besplatne oglase na farme veza koje ionako nitko neće čitati. Članci koje ste sami napisali postaju najbrži i najjeftiniji način da vidite rezultate svog truda.

Kada se pravilno izvede, marketing članaka može biti vrlo moćan alat za usmjeravanje ciljanog prometa na vašu web stranicu. Bilo da je vaša tvrtka potpuno nova ili ste u poslu već neko vrijeme, možete pridobiti nove kupce marketingom vlastitih članaka. Da bi bio najučinkovitiji, marketing članaka trebao bi biti samo dio veće, sveobuhvatnije SEO strategije. Upamtite, cilj uspješnog marketinga je povećanje poslovanja i što je najvažnije profit, a to se može postići uz pomoć marketinga članaka.