HEKLANJE

MASKE ZA MOBITEL SPAŠAVAJU TELEFON

Danas kada je tržište mobilnim uređajima preplavilo gotovo sve dijelove svijeta postalo je svima nama jasno da je nužno proizvođačima da prodaju što više i što češće nove uređaje, pa nije njima stalo da kada korisnik kupi mobitel odnosno pametni telefon da se tim istim uređajem služi narednih godina. Logično pitanje je zašto bi onda krajnji korisnik, to jest mali čovjek, kupac telefona kupi neki novi uređaj kada mu i stari dobro služi?
Tako su proizvođači došli do ideje da se staklo na Apple uređajima jednostavno samo raspukne nakon određenog vremena, bez obzira koliko i kako ga vi koristili. Drugi proizvođači su došli na ideju da naprave tako krhke i neotporne dijelove na pametnom telefonu kako bi svaki pad ili malo jače lupkanje izazvalo pucanje i lom, pa na kraju i kupnju novog telefona jer slomljeni se jednostavno ne isplati popravljati.
Bez obzira na sve ove trikove pametni ljudi dosjetili su se proizvesti dodatnu opremu za telefone koja će koliko toliko čuvati uređaj i maksmalano mu produžiti vijek. Tu su razne torbice, maske za mobitele, zaštitna stakla, kaljeno staklo, plastike…
Posebno treba izdvojiti Samsung Galaxy S10 maske koje su odličnog omjera kvalitete i cijene.