HEKLANJE

Mbna kreditne kartice za studente

TEMU APP 100 E KUPON

Većina studenata jedva čeka započeti život kao samostalne odrasle osobe. Dio ovog putovanja je učenje kako biti financijski stabilan i odgovoran sa studentskom kreditnom karticom. Ako tražite dobru ponudu za studentsku kreditnu karticu i veliki ste obožavatelj svog sveučilišta, mogli biste provjeriti MBNA kreditnu karticu za studente. Možete posjetiti web stranicu na http://www.mbna.com i kliknuti na odjeljak s karticama na stranici. Tamo ćete pronaći informacije o raznim kreditnim karticama koje nudi MBNA i njihovu usporedbu s drugom. Studentska kreditna kartica navedena je zasebno i moći ćete podnijeti zahtjev za kreditnu karticu i prihvatiti je putem interneta u jednom posjetu web stranici.

MBNA kreditna kartica



Jedna od najatraktivnijih značajki ove kartice za studente je činjenica da nude širok izbor dizajna koji odgovaraju ukusu svakog studenta i pripadnosti fakultetu. MBNA omogućuje korisniku odabir između brojnih logotipa fakulteta tako da kreditna kartica odražava sveučilište koje student pohađa.

Slijedi popis svih dostupnih fakulteta:

Državno sveučilište Arizone
Sveučilište Auburn
Sveučilište Clemson
Povjerenici Dartmoutha
Državno sveučilište Floride
Sveučilište Georgetown
Sveučilište Indiana
Sveučilište države Iowa
Loyola College u Marylandu
Udruga bivših studenata države Michigan
Udruga države Ohio
Penn State Alumni Association
Sveučilište Purdue
Sveučilište St. John’s
Sveučilište Texas A&M
Sveučilište u Arizoni
Kalifornijsko sveučilište u Los Anglesu
Sveučilište Delaware
Sveučilište Illinois
Sveučilište u Miamiju
Sveučilište u Michiganu
Sveučilište Missouri
Sveučilište Sjeverne Karoline
Sveučilište Pennsylvanije
Sveučilište Južne Kalifornije
Sveučilište u Teksasu
Sveučilište Utah
Sveučilište Wisconsin
Sveučilište Villanova

Nakon što odaberete koledž koji želite istaknuti na svojoj studentskoj kreditnoj kartici, prijeđite na stranicu za prijavu. Ovdje je vrlo važno da se pomaknete do dna stranice i pročitate informacije o cijenama i naknadama prije nego što prihvatite kreditnu karticu online.

Značajke kartice

Kada odaberete MBNA studentsku karticu, koristite ekskluzivnu karticu svog sveučilišta. Ovo je sjajan način da pokažete svoju podršku svojoj školi.

Svaka MBNA kreditna kartica dolazi sa zaštitom od prijevare. To znači da ako vaša kartica bude ukradena ili izgubljena i korištena bez vašeg znanja ili odobrenja u kupnji, bilo online ili u maloprodaji, MBNA vas neće smatrati odgovornim za te neovlaštene troškove.



Također, prikladna značajka za studente koji su često u pokretu je stalni pristup informacijama o računu na mreži. Možete pristupiti svom mjesečnom izvodu, zakazati plaćanja online i provjeriti stanje s bilo kojeg internetskog pristupa širom svijeta. Ako imate problema s sjećanjem platiti svoj račun na vrijeme, idite na web mjesto i postavite automatsko podizanje sa svog tekućeg računa tako da više nikada ne propustite nijednu uplatu i da nikada ne morate brinuti o zakašnjelim naknadama koje se nakupljaju na vašoj kartici i gomilaju kamate.

Sve u svemu, MBNA kreditna kartica odlična je ponuda za studente koji utvrđuju svoju kreditnu sposobnost.