HEKLANJE

Mineralna šminka Primjena i upotreba

TEMU APP 100 E KUPON

Ovaj je članak zamišljen kao opće znanje o primjeni i upotrebi osnovne mineralne šminke za samopomoć.

Temelji:



Najbolji način za nanošenje osnovne mineralne podloge je kabuki četkom ili možete upotrijebiti četku za puder ako se dlačice ne odvajaju previše. Možete utapkati malo mineralnog pudera u kapak i zavrtjeti kistom u puderu ili umočiti kist u puder i zatim ga vrtjeti po kapku. Nježno tapkajte višak pudera na rubu kapka, s čekinjama usmjerenim prema gore. Zatim počnite od linije čeljusti i kružnim pokretima nanesite u tankim slojevima dok ne postignete željenu pokrivenost. Ne želite početi od sredine lica jer će vam puder ući u bore i nabore. Ako još uvijek imate nekoliko mrlja koje treba prekriti, samo uzmite kist za korektor, umočite ga u puder i nanesite na potrebna područja. Pudere možete nanositi i vlažnom spužvicom.

Završni puderi:

Završni puderi se nanose kao puder. Na masnim područjima možete koristiti jače slojeve.

Rumenila:

Kistom za rumenilo jednostavno vrtite i tapkajte po kapku i nanesite na obraze. Također možete koristiti za konturiranje različitih dijelova lica kao što su linija čeljusti, dijelovi obrva, nosa itd. Možete nanijeti više od jednog sloja ako želite veći intenzitet boje.

Bronzeri:

Utapkajte malo pudera u kapak, vrtite i tapkajte kistom te lagano nanesite na čelo, obraze, nos i bradu. Također možete koristiti za konturiranje linije čeljusti i dijelova obrva. Zimi svoju podlogu za preplanulost možete koristiti i kao lagani bronzer.



Višenamjenske boje (sjajevi i mat boje)
Sjenilo za oči:

Upotrijebite malu četkicu ili spužvasti aplikator za nanošenje sjene preko kapaka ili u nabore, za učinak konturiranja. Po želji nanesite više od jedne boje. Pokrijte cijeli kapak od linije trepavica do obrva, zatim dodajte drugu boju na kapak (svjetliju boju), a zatim jednu u pregib očnog kapka prvo koristeći boju kao isticanje na obrvi i pomiješajte boju na mjestu gdje se spajaju. Pomiješajte mat i svjetlucavu boju. Nanesite mokro za dramatičniji učinak ili ga koristite kao olovku za oči. Postoji mnogo različitih načina na koje se ove sjene mogu koristiti, eksperimentirajte i zabavite se. Ako imate dodatnih pitanja, uvijek možete posjetiti www.cmhessentials.com