HEKLANJE

Mitovi o aktivnim ženama

TEMU APP 100 E KUPON

Prvi mit. Žena aktivne naravi je muškarac.
Budući da želi raditi sve odjednom, a kod kuće joj je tijesno, teži tamo gdje joj je lakše i zanimljivije. U muški svijet. Izvana. Igra po tim pravilima, tu i tamo uspješno uzgaja željezna zvona. Ali to je ne čini sretnom. A zvona plaše muškarce i užasno smetaju mužu. Jer jedini muškarci koji žele živjeti s drugim muškarcima su homoseksualci. Nama ostalima treba žena.
A žena nikada ne može postati muškarcem, čak ni umjetnim uzgojem tog željeznog mjesta. Može postati grublja, žilavija, jača, hrabrija. Može nositi mušku odjeću, ponašati se kao muškarac, govoriti nepristojno. Ali ona nikada neće postati muškarac. Čak i ako napravi operaciju promjene spola, još uvijek neće. Njezino tijelo djeluje drugačije, a morat će uzimati hormone, promijeniti prirodni tok stvari.
Žena aktivne prirode, koja se iz različitih razloga nije uklopila u “ti si djevojčica”, jednog dana odlučuje da ću, budući da uopće nisam djevojčica, ići tamo gdje drugi žive. Vjerojatno su isti kao i ja. Ulazi u svijet dječaka i tamo pronalazi mnoge stvari koje su joj bliske. Igraju aktivne igre i ne sjede na jednom mjestu sa svojim lutkama. Također se zaprljaju, poderaju odjeću, glasno viču, natječu se, tuku. Oni su jasniji, logičniji su, bez nepotrebnih su zvona. Ugodnije je biti prijatelj s njima. Razumijem to, moja prva prijateljica pojavila se tek u školi, a i tada smo obje bile “djevojčice”.
Odrastajući u muškom okruženju, ona usvaja sva pravila igre, iskreno se trudi biti ista. Snažan, hrabar, izdržljiv. Kad odrastete s dječacima, nemate izbora, morate postati jači da biste bili ravnopravni. Morate postati bezobrazni da vam se ne smiju i da vas ne izbace iz muških igara. Unaprijed ste u nepovoljnom položaju i morate se jako potruditi da biste tamo ostali. Sjećam se igranja nogometa, nastojanja da budem najbolji u našoj momčadi, u kojoj ima samo momaka. Pravila života za muškarce vrlo se razlikuju od pravila za žene – brže, više, jače, učini ili umri. I ona ih preuzima i oživljava.
Kao rezultat, takve žene u odraslom životu, a da toga nisu svjesne, često pokušavaju postati muškarci – ali bezuspješno. Život prema muškim pravilima i idealima, nadmetanje s muškarcima za mjesto na suncu odabrana je strategija ponašanja. Takvo je ponašanje štiti – kako ona misli – od boli, samoće, daje joj neka jamstva, neovisnost, snagu, više se ne boji toliko na ovom svijetu. Ali to nije njezina unutarnja suština.
Žena aktivne prirode još uvijek nije muškarac. Bez obzira na to kako to pokušala postati, ženka se iznutra i dalje probija. I želim snažno rame, iako to nikome neće priznati, i dosadilo mi je stalno trčati, a sve je iznutra postalo grubo i više je nemoguće tako živjeti. Želim nekoga jačeg od vas, ali takvih nema u blizini (izdaleka čuju zvonjavu i pomaknu se u stranu).
Drugi mit. Ovo je klinika, ona se ne liječi i opasno je zaključati je kod kuće.
Tamo gdje obična žena plete s križem i kuha boršč, radosno se sastajući sa supružnikom i brinući o djeci, aktivna žena nije zadovoljna. Nije dovoljna, dosadno, nezanimljiva, tužna, teška. I ona pokušava pobjeći od svega. Čini se da je sreća negdje gdje nekim ljudima možete donijeti više koristi.
Da, postoji takav mit da aktivnu ženu ne mogu zaključati kod kuće. Da će se ona tamo ukisnuti, umrijeti i svi će se osjećati loše. Naravno, ako na nju objesite pregaču i stavite je na štednjak, zabranite vam napuštanje kuće, komunikaciju s ljudima – onda da, to će biti katastrofa. Osim dvije krajnosti postoje i druge mogućnosti – orati ispred kuće i kuhati boršč, zar ne?
Trebam li izbaciti iz nje njezinu aktivnost i natjerati je da bude domaća kokoš? Ne, trebate pronaći spoznaju za njezinu snagu, energiju, usmjeriti je. Ali za to nije potrebno otići u ured, voditi biljku i ubiti se na poslu. Pronađite upotrebu ove moći u ženskom mainstreamu, tako da pojačava njezinu žensku energiju.
Znam divnu ženu. U anamnezi – jaki i voljni, upravljali tvornicama i parobrodima, probijali milijune poslova, gurali partnere, preživjeli konkurente. Razbolio sam se. Od pretjerane aktivnosti i ukočenosti razboljela se – poput žene. Život mi je bljesnuo pred očima i odlučeno je da se promijeni. Sjedila je kod kuće s djecom. Ali to nije ispravno i pogrešno. Svrbež iznutra, svrbež! Želim više pokreta okolo da se nešto dogodi, dogodi! A to se ne događa. Svaki dan ista stvar.
A onda … Neslužbeno je osnovala “dobrotvornu zakladu”. Upravo sam pomogao djeci da se sakupe za operaciju. Bilo je veza, poznavao sam puno ljudi. Provjerio sam dokumente, zatim tražio novac, nadzirao, tako da su trošili tamo gdje je bilo potrebno. Tada je bilo još djece, pojavili su se pomagači, pomogli velikom broju djece, srce joj se obradovalo. A kod kuće sam uspjela sve, i djeca su bila s njom, a suprug je bio sretan – i pomagao ljudima.
Drugi način realizacije može biti velik broj djece – izgraditi upravljanje velikom obitelji, oh, kako je to teško. Često mislim na našeg susjeda na katu u Sankt Peterburgu. Tada smo imali 2 sina, a oni već imaju četiri. U sedam ujutro već je zagrijala automobil u dvorištu i odvezla prvog do jedne škole, a zatim se vratila po drugu i odvezla ga u školu, pa treću u vrtić. A onda sam s bebom otišao u novi stan, gdje su vršili popravke i provjeravao kako i što. U vrijeme ručka skupljao sam djecu iz škola, hranio ih, vodio u krugove, zatim davao bebu dadilji, išao u teretanu i bazen … Općenito, električna metla, a ne žena. Ali uvijek nasmijana, radosna, sretna djeca, sretan suprug. Pronašli ste upotrebu za sebe? I onda! Kaže, umorim se kad ne moram ništa raditi, ali kad je sve po planu, kada trebate život ugraditi u sustav, upravljati svima kod kuće, to je ljepota!
Druga je mogućnost raditi svoju omiljenu stvar nekoliko sati dnevno. Ovo je moj slučaj. Da stavite djecu i pokapaju se u slovima, a zatim podijelite ta slova s ​​ljudima, komunicirajte, pogledajte kako nekome pomaže – sreća! Međutim, ovdje također morate održavati ravnotežu. Znam da se slova i sve ostalo mogu toliko odnijeti da zaboravite što je važno, a što drugo. Zaboravite, pokrenite kuću odnosa – i sve se počinje urušavati. A već omiljeni posao nije toliko omiljen, jer u njemu ima puno svega, a kod kuće je teško, a djeca traže pažnju. Da, nije lako, stalno držati ravnotežu i pratiti – jesam li pretjerao? Pronaći si barem sat vremena za rukopis i ne gurati ostatak obitelji sa svojim željama, ostavljajući ih bez pažnje i brige.
Stoga kažem s povjerenjem – aktivna žena može biti domaćica, samo ne sasvim uobičajena. Ne onakav kakav bi trebao biti. I tamo će biti sretna ako pronađe ravnotežu. Ako ona, ostajući kod kuće, neće samo sjediti, već se razvijati!
Treći mit. Moramo izbaciti ovu aktivnost iz sebe i izbaciti je!
Mnoge žene, učeći o ženskom putu, razumiju da su sada na muškom putu. Oni vide koliko imaju muških osobina i navika i počinju se boriti protiv svega toga. Zabranjuju si sve što su prije voljeli, pokušavaju svladati nove stvari. Izbacuju stare navike, bore se sami sa sobom, rade na sebi …
A onda razočaranje. Obukla je dugu suknju, šal, sjedila kod kuće i gotovo poludjela. Kriv je fanatizam. Da, imamo i muške i ženske osobine. U našem smo svijetu stvorili mnogo muških obrazaca ponašanja. Mnogi od nas imaju takvu narav da volimo voziti motocikl, pucati na streljani, igrati nogomet, penjati se na planine. A ako od žene uzmete ove otvore, ona postaje nezanimljiva za život.
Zašto onda oduzimati i zašto se tući? Jedno je ukloniti tuđe stereotipe iz glave koji vas sprječavaju da shvatite svoju narav kod kuće i tjeraju vas na posao. Druga stvar je boriti se sa svojom aktivnom prirodom i pokušati je suzbiti na svaki mogući način. Ako je ovo stvarno vaša priroda, ne trebate ništa pritiskati – bit će eksplozije i bit će žrtava.
Aktivna priroda je energija koja vam je dana s razlogom. Trebate to provesti. Ali da to shvatimo što sigurnije za druge i za sebe. To je najteže – ne spaliti sebe, svoje voljene s ovom energijom, ne uništiti veze, ne ići predaleko.
Olga Valyaeva

Izbjegnite eBay snajperiste!

Snajpersko djelovanje uvijek se događa kada je ponuda pri kraju. Snajpersko djelovanje je protiv pravila na eBayu, ali u većini

Izrada brošura za glupane

Kao što moj odabrani naslov sugerira, ovo je članak s namjerom da marketinškim amaterima pruži pojednostavljeni postupak korak po korak