HEKLANJE

Moderna odjeća za zimu

Prema posljednjim izbačenim kolekcijama, modni dizajneri vraćaju nam odjeću prošlih vremena, ali u isto vrijeme kreiraju i nove, zanimljive odjevne predmete. Budući da je zimski period period niskih temperatura, pored toga što želite da vaša odjeća bude trendi i moderna, potrudite se da bude i topla, te očuvajte svoje zdravlje. Većina poznatih svjetskih dizajnera za zimu 2011/2012 preporuča muški stil za žene. Da, zvuči nimalo logično, ali žene viđene u muškim košuljama, odijelima i kapama zapravo su vrlo trendi. Što se tiče boje odjeće, zima 2011/2012, zapravo zahtjeva jarke i neonske boje, što je u potpunoj suprotnosti za kolekcijama od prethodnih godina, kada su preovladavale neutralne boje. Od materijala preovladali su svila i krzno koje dolaze zajedno u kombinaciji, potom šljokice i koža, jedna vrlo neobična kombinacija. te plastika i vuna.
Stilovi su potpuno drugačiji nego prethodnih godina, i modni kreatori dobili su pozitivne kritike za svoje nove kolekcije. Ako želite ove zime da naglasite svoju ženstvenost, onda posvetite malo pažnje stilu 40-ih godina. Naime, uz vašu odjevnu kominaciju, dodajte i tanki remen koji će naglasiti vašu figuru. Za one koji preferiraju suknje, ove zime moderne su midi i maxi suknje, bar prema riječima kreatora. Iako većina preferira mini suknje, i midi mogu izgledati seksi i zavodljivo na vama, jer stvar je u tome kako nešto nosite, a ne u dužini toga što je na vama. Za one malo veselije prirode, preporučujemo odjeću s printom. Bilo da je u pitanju majica, haljina ili suknja, ove zime bit će to pun pogodak.
Ako se odlučite za košulje ili nešto elegantnije bluze, potrudite se da imaju volane na sebi. Pored toga što ćete biti u trendu, naglasit ćete romantičnost i nježnost. Naravno, za ovu zimu neizbježna je i odjeća sa životinjskim printom. Bilo da je to neki odjevni predmet ili vaša obuća, bit će to pun pogodak. Jedina stvar koju morate zapamtiti jeste da je dovoljan jedan odjevni predmet sa životinjskim printom, bilo da je to majica, džemper ili samo šal. U suprotnom mogli biste izazvati podrugljivi smijeh sviju oko sebe. Nemojte zaboraviti ni na pletene džempere u kojima ćete se osjećati ugodno i toplo dok ih nosite. Bilo koja boja, veličina i uzorak na njima ove zime pomoći će vam da budete u trendu. Naravno nemojte zaboraviti ni na krznene odjevne predmete sa kojima ćete naglasiti svoj seksipil, senzibilnost, eleganciju i mnoge druge osobine. Vjerovatno ćemo nekoga i razočarati s novosti da se ove zime nose široke hlače umjesto pripijenih.
Dakle, vraćaju nam se stilovi prošlih godina u nešto modernijem obliku. Široke hlače, duge suknje i haljine, kao i kaputi do koljena. Zapamtite da ono što vas čini seksi jeste način na koji nosite odjeću, stoga se nemojte sramiti probati i neke nove odjevne kombinacije, koje su potpuno suprotne od onih koje ste dosada birali.

Poslovni fokus na internetu

Jeste li razmišljali o pronalasku drugog posla kako biste povećali obiteljski prihod? Ako prihod koji ostvarujete od sadašnjeg posla nije