HEKLANJE

Možete li imati koristi od certificiranih rabljenih POS proizvoda?

Želite li svoj maloprodajni objekt opremiti POS proizvodima? Ako ste zainteresirani za poticanje uspjeha svojeg poslovanja u budućnosti, postoji dobra šansa da jeste, jer POS proizvodi mogu pomoći trgovcima da učine upravo to. Ono što možda niste znali o POS opremi je da je moguće modernizirati svoje poslovanje, a da se pritom ne zadužite.

Kada žele opremiti svoje objekte POS proizvodima, postoje mnogi etablirani trgovci koji također brinu o troškovima toga. Ako ste zainteresirani za ograničavanje broja poslovnih dugova koje imate ili ako tražite načine da olakšate povrat svojih ulaganja u POS, trebali biste ispitati certificirane rabljene POS proizvode. Certificirani POS rabljeni proizvodi idealni su za trgovce, baš poput vas, koji žele smanjiti troškove i dobiti dobar povrat na uloženi novac. Zbog cijene većine certificiranih rabljenih POS proizvoda, to je više nego moguće učiniti.



Kao što vjerojatno već znate, certificirani rabljeni POS proizvodi su proizvodi koji su trenutno bili u rabljenom vlasništvu ili prethodno korišteni. Prije nego što ponude rabljene POS proizvode dostupne za prodaju, većina POS dobavljača odvoji vrijeme da popravi ili preradi predmetne artikle. Ovaj proces, koji se često naziva popravak, uključuje poboljšanje fizičkog izgleda POS proizvoda, kao i njegovo interno ažuriranje, što se tiče softvera. Kada je proces popravljanja dovršen, većina certificiranih rabljenih POS proizvoda izgleda i radi kao da su potpuno novi. Dobre vijesti; međutim, većina je dostupna za djelić cijene, što vam daje mogućnost da odmah smanjite troškove i također olakšava nadoknadu svih uloženih ulaganja.

Certificirani rabljeni POS proizvodi dolaze u nekoliko različitih formata. Na primjer, POS proizvodi koji se obično nalaze dostupni za prodaju uključuju POS blagajne, POS skenere crtičnog koda, POS čitače kreditnih kartica i POS uređaje za provjeru starosti. Mnogi od ovih dijelova mogu se kupiti pojedinačno ili u paketu, što se često naziva cjeloviti sustav POS blagajni. Mnogi renomirani dobavljači POS-a nude širok raspon POS proizvoda, uključujući POS blagajne, uređaje za provjeru starosti POS-a, kompletne sustave POS blagajni i još mnogo toga, u obliku certificirane rabljene opreme. Za vas to znači da, bez obzira na to želite li ažurirati i zamijeniti cijeli sustav naplate ili samo naručiti zamjenski dio, još uvijek možete uštedjeti novac s certificiranom rabljenom opremom.

Kako biste bili sigurni da možete imati najviše koristi od svih certificiranih rabljenih POS proizvoda, trebali biste pažljivo odabrati s kojim POS dobavljačem ćete poslovati. Važno je da ispitate proces popravljanja koji prolaze svi certificirani rabljeni POS dijelovi. Također budite u potrazi za svim certificiranim rabljenim jamstvima ili jamstvima, jer će pomoći u jamčenju produljenog vijeka trajanja vaših POS proizvoda, čak i ako se prodaju u obliku certificiranih rabljenih proizvoda. POS dobavljači s programima održavanja, tehničkom podrškom i programima za ažuriranje softvera pomažu jamčiti život svih vaših POS proizvoda, čak i onih koji su certificirani rabljeni proizvodi.

Za veliki izbor certificiranih rabljenih POS proizvoda posjetite VisionPOS.com. VisionPOS.com, s njihovim dobro poznatim osobljem za tehničku podršku, programom održavanja i programom za ažuriranje POS softvera, osmišljen je kako bi osigurao da izvučete maksimalnu korist od svojih POS kupnji. Dugotrajna uporaba POS-a ono je što vam omogućuje da ostvarite veći povrat ulaganja, a uz certificirane rabljene proizvode to je lakše učiniti.