HEKLANJE

Načini za izbjegavanje bankrota

Postoji nekoliko dostupnih opcija ako ste u dugovima po kreditnoj kartici i ne želite proglasiti bankrot. Jedna je mogućnost dobivanje zajma za konsolidaciju duga i zatvaranje svih postojećih kreditnih linija. Konsolidacija duga je mjesto gdje uzimate novi neosigurani zajam i koristite sredstva za otplatu nepodmirenih dugova. Sve što ovo čini je vrtjeti vaš dug, tako da to nije baš mudar izbor.

Ono što će neosigurani zajam za konsolidaciju duga učiniti jest konsolidirati sav vaš neosigurani dug i pomoći vam da izbjegnete bankrot. Ovaj novi novac može vam uštedjeti stotine dolara mjesečno ako odlučite koristiti svoj zajam za otplatu postojećeg duga – osobito kreditnih kartica s visokim kamatama. Čak i ako ne posjedujete kuću, mogli biste se kvalificirati za njihov zajam za konsolidaciju duga. Ali ne zaboravite da ćete sada morati vratiti ovaj zajam.



Zajmovi za konsolidaciju duga otplaćuju se na dulji rok uz relativno nisku kamatnu stopu. To znači da su mjesečne otplate niže. Ako je zajam osiguran vašom imovinom, kamatna stopa i isplate mogu biti još niže.

Ali morate usporediti prednosti i prednosti zajmova za konsolidaciju duga prije nego što se odlučite. Postoje dvije mogućnosti za konsolidaciju dugova – ili posudite novac da otplatite sve svoje dugove ili tražite pomoć od programa za konsolidaciju duga. Koja će opcija zadovoljiti vaše potrebe uvelike ovisi o tome možete li se kvalificirati za nisku stopu hipoteke na zajmove za konsolidaciju duga i ukupni iznos duga koji trebate konsolidirati.

Posuđivanje za konsolidaciju duga odmah eliminira višestruka plaćanja duga. Ukinute sve akcije naplate duga. Traženje usluga konsolidacije duga odmah smanjuje vaša mjesečna plaćanja. Također zaustavlja, au nekim slučajevima i eliminira neke kamate i naknade. Sve što trebate učiniti je platiti JEDNU NISU mjesečnu uplatu pri odabiru programa kreditnog savjetovanja.

Konsolidacija duga izvrstan je alat koji vam može pomoći u upravljanju i smanjenju duga kada to jednostavno ne možete učiniti sami. Ne postoji način na koji možete potpuno popraviti lošu kreditnu sposobnost bez mogućnosti smanjenja duga i plaćanja računa na vrijeme. Međutim, nakon što vaš dug dosegne određenu razinu, to se može činiti gotovo nemogućim za postići.

Kreditni savjetnik može vam ponuditi opciju upisa u plan upravljanja dugom, koji pruža trenutačno olakšanje i omogućuje otplatu dugova bez visokih naknada i negativnih posljedica bankrota.

Međutim, vaš izbor mora se temeljiti na vašoj financijskoj situaciji, kao i uklopiti se u vlastitu situaciju. Program konsolidacije duga je bolji izbor od gore navedenih.

Biljke koje nametnici ne vole

Nametnik buhač najvjerojatnije neće prići vašim biljkama ako u njihovoj blizini imate posađen pelin, metvicu, salatu i žutilovku u cvatu.

Ardelio Della Bella

Ardelio Della Bella nije bio samo propovjednik i misionar, već i znanstvenik i leksikograf. U periodu od dvadeset godina, za