HEKLANJE

Nadzori fiskalizacije i naplate u razdoblju od 29. – 30.4.2016. godine

U sklopu redovnih nadzornih aktivnosti ovlašteni službenici Ministarstva financija – Porezne uprave provoditi će pojačane nadzore od 29.-30.4.2016. godine kod poreznih obveznika koji obavljaju ostale uslužne djelatnosti:
– frizerski saloni i saloni za uljepšavanje,
– djelatnost za njegu i održavanje tijela i
– pranje i kemijsko čišćenje tekstila i krznenih proizvoda.
Ovlašteni službenici Porezne uprave će samostalno, ali i u suradnji s drugim nadzornim službama, kroz organizirane zajedničke akcije, tijekom cijele 2016. godine obavljati nadzore primjene odredaba Zakona o fiskalizaciji u prometu gotovinom i nadzore pravodobnosti uplate poreza i doprinosa.
Pozivamo sve građane kao i pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost da prijave sve nepravilnosti s kojima se susreću putem besplatnog telefona 0800-1001, web servisa „Pišite nam“ http://www.porezna-uprava.hr/bi/Stranice/Pisite-nam.aspx ili dolaskom u lokalnu ispostavu Porezne uprave.

Kako ojačati imunitet?

Nije tajna da nas većina bolesti sustiže kad se naš imunitet približi toj kritičnoj točki, kada njegova snaga nije dovoljna

Savršena tehnologija za rast

U online marketingu se provode Google i SEO procesi. Danas, ovo ponašanje je prvo mjesto za preusmjeravanje prolaza posjetitelja koji