HEKLANJE

Nagradna kreditna kartica prevagnula je na vagi prema potrošačima

Kreditne kartice koje imaju neku vrstu ponude nagrada čine većinu svih kartica dostupnih pojedinačnim potrošačima i malim tvrtkama. To je iz dva razloga, od kojih je prvi taj što su, dok su kreditne kartice s ponudom nagrada nekoć bile zasebna kategorija, nagrade sada značajka koja se stavlja na gotovo svaku drugu vrstu kartice koje se možete sjetiti. Drugi razlog je taj što su ponude nagrada učinile kreditne kartice popularnima. Koncept koji stoji iza kreditne kartice malo je depresivan kada se pogleda samo, stvari plaćate čak i ako nemate novca, a banka vam to dodatno naplaćuje. Ponude nagrada malo više usmjeravaju ravnotežu prema potrošaču i čine ideju o kreditnoj kartici prihvatljivijom.

Vjerojatno postoji kartica s ponudom nagrada za bilo koji interes koji biste mogli imati. Zrakoplovne milje, hotelski bodovi, gotovina, popusti na benzin, popusti na knjige, popusti na filmove, popusti na tematske parkove, popusti na internetskim stranicama samo su djelić dostupnih nagrada. Čak i ako ne možete pronaći određenu karticu koja vam odgovara, postoje opće ponude nagrada od tvrtki izdavatelja koje vam dopuštaju korištenje rabata i popusta kod njihovih trgovačkih i maloprodajnih partnera. Mnoge tvrtke koje izdaju imaju 40 ili 50 ovakvih partnera. Vjerovatno će jedan od njih imati nešto što će odgovarati vašoj niši.



Kao što sam već rekao, kartice s nagradnim ponudama nisu toliko kategorija koliko su značajka u modernim vremenima. Značajke se spajaju kako bi se napravile vrhunske kartice. Sada je uobičajeno imati niske početne kamatne stope, mogućnost prijenosa stanja i ponude nagrada na vašoj kreditnoj kartici za male tvrtke koja je dobivena trenutnim odobrenjem. Bio bih spreman kladiti se da, s obzirom na to da su ponude nagrada tako uobičajene i pod pretpostavkom da imate kreditnu karticu, trenutno skupljate bodove za ponudu nagrade za koju možda niti ne znate. Pogledaj u svoj novčanik.

Pitate se u čemu je caka, što mogu objasniti. Otac mi je jednom rekao da sva smanjenja poreza o kojima trube političari ne znače ništa. Ako savezna vlada smanji svoje poreze, lokalne i državne vlade imat će prostora za povećanje svojih poreza. Oh, ne brini, sve ću ovo povezati, ovo nije potpuno neopravdano lupetanje. Samo čekaj. U svakom slučaju, rekao mi je da su porezna smanjenja obično marketinški trik i da bi mi kao birači tu i tamo mogli dobiti nešto zauzvrat, ali uglavnom nismo pogođeni.

Poanta toga je sljedeća: većinom kreditne kartice s ponudom nagrada rade na sličan način. Iako dobivate nagrade, također ćete obično dobiti višu kamatnu stopu ili veću naknadu za prekoračenje. Kao i kod većine stvari, na kraju se izjednači. Ali također, kao i kod većine stvari, ako ste sasvim svjesni što točno radite, možete iskoristiti ponudu nagrada. Stupanj vaše koristi uvelike će se temeljiti na vašoj sposobnosti da maksimalno povećate svoje nagradne bodove, što će smanjiti vaše kamate i naknade.

Tehnike njege noktiju

Što treba i što nemojte u njezi noktiju 1. Što učiniti ” Ostavite nokte bez laka barem povremeno kako biste