HEKLANJE

Najbolje kreditne kartice za prijenos stanja: nabavite svoju sada!

TEMU APP 100 E KUPON

Jeste li u posljednje vrijeme čitali izvod svoje kreditne kartice? Znate li koliki je vaš godišnji postotak? Što kažete na vašu godišnju naknadu? Možda ćete se iznenaditi kada saznate da vaša trenutna kartica nije jeftina za koju ste nekoć mislili. Ako ste umorni od plaćanja naknada i velikih mjesečnih plaćanja, kupnja nove kreditne kartice je obavezna. Neke kartice za prijenos stanja bolje su od drugih; evo nekih stvari na koje trebate obratiti pažnju s novom karticom:

Niska početna stopa – Ako plaćate visoku kamatnu stopu za svoju trenutnu kreditnu karticu, možete uštedjeti mnogo novca kupnjom kartice s niskom početnom stopom. Da, još uvijek je dostupno mnogo kreditnih kartica za prijenos stanja koje će vam dati stopu nisku od 0% tijekom dvanaest mjeseci. Dobivanjem jedne od ovih kartica možete uštedjeti stotine dolara mjesečno i brže otplatiti nepodmireni dug.



Naknade za prijenos – kreditne kartice za prijenos stanja mogu vam naplatiti malu naknadu za prijenos. Ipak, postoje neke kartice koje ne naplaćuju naknadu za početni prijenos stanja nakon podnošenja zahtjeva. Možda će vam biti prednost da platite naknadu za prijenos, posebno ako prelazite s kartice s visokim godišnjim postotkom na karticu s niskim postotkom. Proučite neke brojeve kako biste saznali koja vam kartica najbolje odgovara.

Uštedite na godišnjim naknadama – Kako bi osigurali svoje poslovanje, mnogi izdavatelji kreditnih kartica za prijenos stanja kao što su Chase i Citibank ne naplaćuju godišnju naknadu. Ovo može biti dobra alternativa za vas, posebno ako ste plaćali 35 USD, 50 USD, 85 USD ili više za svoju trenutnu karticu godišnje.

Dobijte nagrade – dobra opcija za mnoge potrošače su one kreditne kartice za prijenos stanja koje vas nagrađuju za korištenje te kartice. Ovisno o planu, možete brzo skupljati zrakoplovne milje, kredite za boravak u hotelu, ići na krstarenje, unajmiti automobil, skupljati bodove za primanje besplatnih darova i još mnogo toga. Neke kartice, kao što je Citi Diamond Preferred Rewards Card, čak će vam dati bonus bodove pri prvoj kupnji bilo kojeg iznosa!

Ostvarite rabate – Poput tipične nagradne kartice, određene kreditne kartice za prijenos stanja dat će vam gotovinske rabate za kupnju novog ili rabljenog automobila ili za popravke vašeg trenutnog automobila. Citi Drivers Edge Platinum Select MasterCard primjer je takve kartice koja nudi ovu ponudu.

Možda je najbolja stvar za vas danas to što je odabir nove kreditne kartice vaša prednost. Nikad prije uvjeti, naknade i beneficije nisu bili ovako dobri. Ne može se reći koliko će ponuda trajati, ali ako sada djelujete, možete dobiti karticu za prijenos stanja koja vam najviše odgovara. Da biste pronašli svoju sljedeću karticu, online pretraživanje čini usporedbu svih najboljih ponuda kreditnih kartica povjetarac.

Što su zlatne kreditne kartice?

Zlatne kreditne kartice kartice su s posebnim privilegijama koje tvrtke koje izdaju kreditne kartice tradicionalno nude osobama koje zarađuju ili

Pomozite! Imam bijele mrlje

Gljivične infekcije ljudskog tijela vrlo su česte, a često i prilično mučne. Jedan takav primjer je stanje poznato kao tinea

Članci – stvarno djeluju

Prije nekoliko godina započeo sam internetsko poslovanje. U to vrijeme područje u koje sam ulazio nije bilo toliko prenatrpano, algoritmima