HEKLANJE

Najčešći problemi s kosom i kako ih riješiti

TEMU APP 100 E KUPON

Kosa se jako brzo obnavlja stoga ako imate problema sa suhom, oštećenom ili masnom kosom ne očajavajte niti posežite za škarama nego upotrijebite nekoliko korisnih prirodnih tretmana.
Masna kosa danas je najveći problem koji opterećuje većinu populacije. Da biste to izbjegli jednostavno koristite jeftine šampone nikako guste šampone. Iz upotrebe izbacite regenerator a kosu sušite na zraku ne posežite za fenom. Ako se i dalje masti na tjeme nanesite dječji puder.
Suha kosa danas je najčešća kod osoba koje pretjerano često peru kosu i koriste fen, peglu ili figaro. Da biste to spriječili koristite masku za kosu koja obnavlja kosu. Možete je i sami načiniti od maslinovog ulja i lavande.
Tanka kosa bez volumena izgleda vrlo ružno. Za takvu kosu odlučite uzimati preparate za volumen. Obnovite je vitaminskim preparatima. Svakako upotrijebite pjenu za kosu. A možete kosu plesti u pletenicu ona će vam raspuštanjem dati volumen.
Oštećena kosa koju ste postigli pretjeranim korištenjem kemijskih preparata, fena, pegle… takvu kosu koja je često bojana koja djeluje kao slama izgleda jako loše i mrtvo. Oštećenu kosu obnovite šamponom u boji i dvaput tjedno nanosite masku od jaja u koju stavite čičkovog ulja

Zakon o zaštiti na radu

Poslodavci koji imaju čak i jednog zaposlenog radnika, moraju se uskladiti sa Zakonom o zaštiti na radu (NN 71/14) do