HEKLANJE

Naknade za tumescentnu liposukciju

TEMU APP 100 E KUPON

Tumescentna liposukcija noviji je, popularan postupak uklanjanja masnog tkiva. Relativno niske naknade povezane s tumescentnom liposukcijom čine je takvom u usporedbi s tradicionalnijim postupcima.

Naknade za tumescentnu liposukciju



Jedan od oblika kirurškog oblikovanja za uklanjanje masnog tkiva je tehnika tumescentne liposukcije, zahvat kojim se ograničava krvarenje pomoću anestetičke tekućine koja se potiskuje u tkiva uz višesatni anestetički učinak. Iako ova operacija može osjetno smanjiti bol, često je skuplja ako niste oprezni.

Ne postoji “standardna cijena” ili procjena jer naknada za tumescentnu liposukciju ovisi o različitim čimbenicima kao što su veličina i broj područja tijela koja se tretiraju. Cijena ovog zahvata također varira od zemlje do zemlje, grada do grada i od liječnika do liječnika. Prosječna naknada za liposukciju je gotovo 1800 USD po području, što povećava dodatni trošak od 900 USD za dodatne zone.

Kada je riječ o tretiranju velikih područja koja zahtijevaju tumescentnu liposukciju, dodatne naknade određuju se prema veličini i važnosti regije koja se tretira. Općenito, procjenu ćete dobiti nakon prve konzultacije kako biste mogli odrediti isplativost postupka.

Što je više masnog tkiva vaše tijelo nakupljeno, to je veća cijena za njegovo uklanjanje pomoću tumescentne liposukcije. Za razliku od ostalih liposkulpturnih zahvata, tumescentna liposukcija zahtijeva zakazivanje operacijske sale, opću anesteziju ili lokaliziranu sedaciju za što se cijene dodatno naplaćuju i određuju prema opsegu zahvata.

Tumescentna liposukcija postala je metoda izbora za operaciju liposukcije uglavnom zato što adrenalin dodan u otopinu ograničava gubitak krvi koji se vidi kod tradicionalne liposukcije. Nema jamstva da sekundarna operacija možda neće biti potrebna iz bilo kojeg razloga, ali češće zbog velikih područja koja se tretiraju, a ne zbog komplikacija jer se tumescentna liposukcija smatra sigurnom.

U slučaju podvrgavanja sekundarnoj operaciji, koja je obično teža, cijena tumescentne liposukcije se znatno povećava, naplaćujući 2 zahvata i dvostruko korištenje operacijske sale, anestezije itd. Kirurzi koji izvode operaciju također imaju značajnu varijaciju naknade s obzirom na sporedne troškove operacije kao što su krvni testovi, kompresijska kirurška odjeća i tako dalje.

Trošak tumescentne liposukcije uvelike ovisi o specifičnom poslu koji obavljate. Razgovarajte sa svojim plastičnim kirurgom kako biste razumjeli ukupnu naknadu uključujući slučajne troškove.



Šminka za tamnu kožu

Šminka je neophodna u životu žene. Obavezna je za svaku ženu. Postoji mnogo vrsta žena kao što su niske, visoke,

Što je kreditna kartica Chase?

Jeste li ikada imali problema s pronalaženjem svoje kreditne kartice u novčaniku? Jer ne vidite razliku između kreditne kartice i