HEKLANJE

Napitak za čistu kožu, sok od celera

Sok od celera lijek je za ogroman broj bolesti i tegoba! Osvojio je srca milijuna ljudi na svijetu, dokazujući svoju vrijednost. Svježe cijeđeni sok postao je must-have za mnoge poznate osobe.
Celer ima antialergijska, laksativna, antiseptička svojstva, povećani tonus. Bogat je velikom količinom vitamina C, zahvaljujući kojem obnavlja cirkulaciju krvi, normalizira krvni tlak.
Željezo, magnezij i kalcij u celeru poboljšavaju imunološki sustav. Sposoban je povećati razinu hemoglobina u krvi i djeluje protustrujno, poboljšava pamćenje, štiti od Alzheimerove bolesti.
Celer blagotvorno djeluje na živčani sustav, smanjuje sadržaj kortizola, “hormona stresa”, liječi metaboličke poremećaje, poboljšava stanje kože, liječi ekceme, psorijazu i dermatitis. Celer sadrži luteolin koji ima maksimalni protuupalni učinak i pomaže u pomlađivanju tijela.
Celer sadrži ftalide i poliacetilene – tvari koje neutraliziraju karcinogene tvari. Celer ublažava bolne mjesečnice i menopauzu. Celer se može nositi s migrenom, razina energije značajno će pasti.
Isprobajte ovaj recept nekoliko dana i nećete se moći zaustaviti, jer će učinak biti primjetan i izvana!
Kako napraviti sok od celera
Sastojci:
1 svežanj celera
Priprema:
Iscijedite sok iz celera. Popijte odmah.