HEKLANJE

Natječaj za najbolje poduzetničke ideje

Osječko baranjska županija objavila je natječaj za za podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije.
Predmet ovog natječaja je podnošenje prijava za dodjelu nagrada za najbolje poduzetničke ideje na području Osječko-baranjske županije u 2015. godini. Poduzetnička ideja označava zamisao o ponudi konkretnih proizvoda ili usluga u skladu s potrebama kupca, radi stvaranja dobiti. Za najbolje poduzetničke ideje dodijelit će se 13 novčanih nagrada i to: – prva nagrada u iznosu od 10.000,00 kuna, – druga nagrada u iznosu od 7.000,00 kuna, – treća nagrada u iznosu od 5.000,00 kuna i – deset nagrada u iznosu od 2.000,00 kuna
Pravo prijave na natječaj imaju: – fizičke osobe, državljani Republike Hrvatske, s prebivalištem na području Osječkobaranjske županije i – poduzetnici početnici, tj. obrti, trgovačka društva i zadruge koji nisu registrirani duže od godine dana na dan objave natječaja, a imaju sjedište na području Osječko-baranjske županije.
Prijave se po raspisanom natječaju mogu podnositi najkasnije do 7. prosinca 2015. godine.
Obrasci prijave za natječaj i upute za izradu plana razrade poduzetničke ideje mogu se preuzeti u Upravnom odjelu za gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije ili na web stranici www.obz.hr te se isti s propisanom dokumentacijom u privitku predaju u Upravni odjela gospodarstvo i regionalni razvoj Osječko-baranjske županije, Osijek, Stjepana Radića 4.

Audio Streaming Budućnost

Je li satelitski radio budućnost ili samo odskočna daska za nešto drugačije? Satelitski radio je popularan jer emitira više kanala