HEKLANJE

Ne sviđa li vas se obitelj vašeg partnera? Evo prijedloga za vas …

TEMU APP 100 E KUPON

“Napokon je vrijeme da upoznate njegovu obitelj i to je važan korak prema budućnosti vaše veze! Ali onda, taj veliki dan kojem ste se veselili možda nije prošao kako je planirano i možda niste ostavili dobar dojam na svoju partnerova obitelj. Ne brinite, sada dijelimo neke izvrsne načine za preokret situacije. ”
Ne prestaj biti poput tebe
Prvo što biste trebali učiniti je ne pokušavati se promijeniti kako biste pridobili naklonost članova obitelji. Razloge njihove nevolje prema vama teško je na početku pogoditi, pa bi bilo uzaludno mijenjati se pod pretpostavkama. Također, ako vas djevojka voli takvu kakva jeste, ne bi trebala željeti da se mijenjate, bez obzira na mišljenje njezine obitelji.
pričaj s njim
Svoju obitelj poznaje bolje od ikoga, pa će vaš najbolji partner znati zašto se datum pokazao neugodnim. Ne bojte se razgovarati o tome s njim. Čak i ako nemaju koristan odgovor, korisno je razgovarati s nekim tko vas može utješiti i obraniti kad ste bezobrazni.
Imajte miran stav
Ne biste se trebali mijenjati ni za koga, ali pokušaj smirenja i ponašanja zrele osobe može vam pomoći u sljedećim koracima. Budite sigurni da ste s njima nježni i prijateljski raspoloženi, ali bez gubitka sebe!
Ako se obitelj vašeg partnera ne sviđa, evo prijedloga za vas …
Pokušajte naučiti obiteljske vrijednosti
Ponekad ono što vam se čini normalnim možda neće imati isti učinak na drugu stranu. Možda ste rekli nešto što ne biste trebali ili ste prekršili važno pravilo za njih. Da biste to nadoknadili, možete dobiti više informacija o njegovoj obitelji od vašeg partnera prije ponovnog posjeta sljedeći put.
Pokažite partneru da vam je stalo
Kao rezultat toga, roditeljima je najvažnija sreća njihove djece. Ako pokažete da ga volite i da vam je stalo do njegove dobrobiti kao i do vaše, oni će to cijeniti. Možda ih ne volite ili misle da ste neprikladni za obitelj. Obavezno pozitivno utjecajte na njihov život.
Ne poduzimajte brze korake
Jedna od najgorih stvari koju možete učiniti je pokušati uspostaviti prijateljstvo s njegovom obitelji. Samo ćete se osjećati neugodno, uvredljivo i lažno. Na kraju dana, zadržavaju pravo da vas ne vole, bez obzira koliko dobro o tome razmišljali.
pokušajte suosjećati
Vidjeti stvari s tuđeg gledišta uvijek pomaže razumjeti situaciju. Pokušajte ih razumjeti prije nego što se naljutite. Ako se ne povučete korak unatrag i sve procijenite iz vlastite perspektive, ljutnja između vas pretvorit će se u mržnju.

Kako funkcionira kredit

Kako bi se stekao i zadržao pristup kreditu, potrebno je razumjeti kako kredit funkcionira – naime, kako tri glavna kreditna

Prednosti osnivanja tvrtke danas

Osnivanje je standard za mnoge u današnjem poslovanju zbog razine zaštite koju pruža u zaštiti vaše osobne imovine od potraživanja

Smanjenje žičane plastike

Wired Plastic robna je marka jedne od najisplativijih prepaid debitnih kartica. Za razliku od kreditnih kartica, ne postoje dugovi kada