HEKLANJE

Ne želim se tome prilagoditi!

“Ne želim nastupe, želim iskrenost”, pišu ogorčene djevojke koje ne žele naučiti komunicirati s muškarcem, pitaju ga, nadahnjuju. Žele biti svoji, puni iskrenosti, a također da ih muškarci prihvate takvi kakvi jesu. Kao, neću igrati ove igre, prilagođavati se i tražiti na određeni način. Neka nauči percipirati takvo kakvo jest. Čaj nije mali.
I znate, zanimljiva stvar. Ako se takvoj ženi samo tako ponudi ponuda, koja navečer sjedi ispred televizora, u međuvremenu, to je, naravno, lijepo, ali nekako nije tako. Bit će i uvrijeđena. A čovjek, možda, također ne želi sve ove igre s prstenjem i klečanjem.
Inače, muškarci imaju puno stvari koje su nam važne – ne predaju se, ali igraju ovu igru ​​kad nas vole.
Zanimljivo, zar ne? Kad smo kod nas, budite ljubazni, prilagodite se mojim željama, radite kako ja volim. Inače ću biti uvrijeđena, bijesna i s punim pravom ću to učiniti. Dajte mi takvo i takvo cvijeće, na takav i takav dan, takve i takve darove, recite takve i takve riječi. Ali što se tiče druge osobe, ne želim ništa izmišljati, prilagoditi se. Voli me takvu, tačka. Biraj izraze sa mnom, nemoj se šaliti sa mnom, ne budi bezobrazan, ne fali, ne viči, ali moram razgovarati s tobom kako smatram da treba? A gdje je ljubav?
Ovo je sebičnost. Što radimo kad naučimo komunicirati s muškarcima? Manipulirati, lukavo, pretvarati se? Ne.
Jednostavno učimo prenositi im informacije kako bi ih mogli asimilirati. Ne zavaravamo, govorimo istinu, pokazujemo svojim postupcima sve onakvo kakvo je, ne gradimo ništa od sebe.
Primjer žene koja ide na posao uzbudio je mnoge. Mnogi ljudi misle da i sam suprug mora pretpostaviti da joj je teško. Ili bih joj trebao vjerovati na riječ. Ali zamislite da ste muškarac. Supruga je sjedila kod kuće – čistila je, kuhala i prala. Išao sam raditi – sve je isto samo plus novac. Naravno, jasno je što će odabrati ako ne vidi razliku.
Ako mu ne pokažete da vam je teško orati u dvije smjene, nemojte tražiti pomoć i pretvarati se da ste heroj, on će odabrati opciju “za isti novac dobiti više”. Isplativije je. Ovo je muška psihologija. Sve dok jasno ne pokažete da niste biorobot, on će iskreno misliti da vam je sve lako i zabavno. Pred njegovim je očima, najvjerojatnije, primjer majke koja radi, bake. Iako ne baš sretan – jedva je razmišljao o tome. Preživjela je, snašla se.
U ovom slučaju nema laži, nema pojma, jednostavno prestanete skrivati ​​osjećaje i odaberete meki oblik za njihovo izlaganje. I to je sve.
Ako želite, možete isprobati i druge opcije. Što je tu – probajte zbog zdravlja! Glavno je da rezultat jest, a veza se ne raspada.
Da, naučimo komunicirati s muškarcima kako bismo im prenijeli važne informacije kako bi nas mogli čuti. Kada imate jednogodišnje dijete, čime ga hranite? Isto kao i muž? Prženi kotleti, ćevapi i cijelo voće? Ne, vi prilagodite hranu. Izrežite na male komadiće, mijesite dok se ne stvore pire, ohladi. Jer volite, brinete i želite da to bude za njegovo dobro.
Zašto svoj govor ne prilagodite drugoj osobi? Pod tvojim voljenim mužem?
Zašto vi i Kinezi govorite ruski i još uvijek ogorčeno mašete rukama? Što očekujete A nije li to previše?
Ne, muškarci nisu djeca, nejaki umovi, nisu idioti. Ali oni drugačije percipiraju informacije. I previše izravno vaše nezadovoljstvo blokira njihovu sposobnost da vas uopće čuju. Ovako rade. Vjerujte mi, mi nemamo ništa manje takvih “karakteristika”, samo nam se čine slatka. Pitajte muškarce, a oni također neće razumjeti zašto ženu trebate slušati u tišini, bez davanja savjeta, zašto je toliko slušati, zašto joj davati toliko novca i zašto ima takve gluposti sa stvarima – desetak sandala , haljine tri veličine manje – i obući nema ništa.
Smatrajte to igrom. Kako naučiti prenijeti svoje misli i osjećaje voljenoj osobi s drugog planeta. I oboje mogu postati sretni.
Olga Valyaeva