HEKLANJE

Nedostaje li vam bivša? Evo 6 stvari koje vas podsjećaju na njega i kojih biste se trebali riješiti

TEMU APP 100 E KUPON

“To što vam bivša opet počne nedostajati ne znači da se morate ponovno sastati s njom. Možda čak počnete ignorirati manje sukobe koje ste imali tijekom veze. Ali i dalje ne biste trebali sumnjati da ste ispravno postupili odluka. U takvim slučajevima, najbolje je brzo otjerati one zbog kojih se sjećate nje. možda. ”
Evo 6 stvari koje vas sprječavaju da izbrišete bivšu i što biste trebali učiniti …
1. Seks
Čak i ako niste seksualno aktivni, možda vam je nedostajao osjećaj da vam bivše usne dodiruju usne ili spavaju zajedno. Naravno, svoju potrebu za ljubavlju možete nadopuniti i drugim stvarima. Na primjer, možete pozvati najboljeg prijatelja da provodi vrijeme zajedno i poveća vaše udjele.
2. Njegova odjeća
Uvijek je zabavno šetati i mirisati prevelike košulje bivšeg. Međutim, odaberite svoju odjeću za dotjerivanje i riješite se one koja pripada bivšem. Također, prekidi su savršeno vrijeme za odlazak u kupovinu, pa možete kupiti novu odjeću koja je čak ugodnija od njezinih majica. Ne bojte se ugađati sebi u ovakvim trenucima.
3. Njegova obitelj
Ako ima mlađu sestru ili majku s kojom se dobro slažete, možda će vam i one nedostajati. Naravno, ne morate izlaziti na razgovor s njima. Možete nastaviti komunicirati s njegovom obitelji pomoću društvenih mreža.
4. Pokloni
Ako vam je svaki mjesec kupio novu ogrlicu, vjerojatno vam nedostaje da vas maze darovima. Naravno, materijalnost nije sve. Zaslužujete biti s nekim tko vas zaista čini sretnim, a ne samo s nekim tko vas pokušava osvojiti darovima.
5. Hrana
Ako vaš bivši radi prekrasan obrok, topao obrok, koji vam je vjerojatno najpotrebniji u ovom trenutku, kad ste se žalili na samoću. Međutim, da mu je stalo do toga koliko i vama, već bi bio tu za vas. Započnite prihvaćanjem da vam ne treba netko za kuhanje. Ovo može biti dobro sredstvo za uklanjanje stresa i za vas.
6. Vaše šale
Sjetite stvari kojima ste se zajedno smijali, normalno je osjećati se kao da nećete naći nekoga tko vas razumije. Pokušajte se opustiti misleći da i druga strana može iskusiti isti osjećaj. Napokon, on nije jedina osoba u životu koja vas nasmijava!

Providian kreditne kartice

Možda ste poštom primili ponudu da se prijavite za Providian kreditnu karticu. Zašto biste trebali slijediti? Jednostavno rečeno, ovo je