HEKLANJE

Nissan je započeo proizvodnju novog Qashqaija

TEMU APP 100 E KUPON

Nissan je najavio da je tvornica ove tvrtke u Sunderlandu u Velikoj Britaniji započela proizvodnju potpuno nove generacije hit modela crossover marke Qashqai.
Početak montaže treće generacije Qashqaija činjenica je nakon novog ulaganja u kompleks u iznosu od 400 milijuna funti, što obećava dugoročnu primjenjivost i modularnost proizvodnog procesa započetog prije 35 godina.
Nissan podsjeća da je od lansiranja originalne verzije Qashqaija 2007. godine model postigao iznimne tržišne performanse, postigavši ​​nekoliko izvanrednih rekorda, uključujući automobil britanske proizvodnje, koji je brzo dosegao granicu od 1.000.000, 2.000.000 i 3.000.000 komada. Više od 3,5 milijuna predstavnika Qashqaija trenutno je okupljeno u Sunderlandu.
Kada se pojavi na europskom tržištu, novi Nissan Qashqai postat će jedan od najelektrificiranijih modela dostupnih za kupnju na kontinentu. Uz verziju s blagim hibridnim hibridnim pogonskim sustavom (140 i 160 konjskih snaga), SUV model bit će prvi automobil marke u Europi, koji će se nuditi s elektrificiranim pogonskim sustavom e-POWER, poznatim iz tvrtke proizvodi u Japanu.
Nissan je na 2 tjedna zaustavio proizvodnju svojih proizvoda u Japanu
Nissan će zaustaviti proizvodnju svojih proizvoda u Japanu na 2 tjedna u svih 6 tvornica koje ima u zemlji, zbog potrebe za konačnim remontom proizvodnih linija. Valja napomenuti da je nedavno objavljeno da su neovlašteni zaposlenici proveli završni pregled Nissan proizvoda.
Prema istraživanjima druge tvrtke, neke su tvornice prenijele svoje proizvode u druge tvornice na završni pregled, što je rezultiralo konačnim odobrenjem ovih uređaja za japansko tržište od strane neovlaštenih zaposlenika. Tvrtka opoziva gotovo 1,16 milijuna proizvedenih i isporučenih kupaca, s datumima proizvodnje od siječnja 2014. do rujna 2017. Potez, koji će voditi novi direktor tvrtke Hiroto Saikawa, koštat će japansku tvrtku 25 milijardi jena (222 milijuna USD) .
“Hiroto Saikawa rekao je na konferenciji za novinare u Yokohami da Nissan postaje glavni krivac.”
Trenutna odgovornost menadžmenta je sprečavanje problema i postizanje normalizacije proizvodnje. Dužni smo vratiti ovu tvrtku na put rasta. Po mom mišljenju, ako postoje pogreške, treba poduzeti drastične mjere za njihovo ispravljanje. Ovo je moj posao i moram ga voditi.
Kao mjeru predostrožnosti, Nissan povećava broj inspektora u svojim tvornicama. Saikawa je također rekao da postoji jaz u komunikaciji između menadžera i radnika, što je vrlo neugodno. Osobno će provesti istraživanje prije nego što donese odluku o osobi odgovornoj za “šokantni” slučaj.
Napokon, Nissan je najavio da oprema za proizvodnju u japanskim tvornicama koje su izvezene u druge zemlje neće biti uključena u opoziv i s njima nema problema.

Studenti trebaju odmor

Puno je stvari za žonglirati dok ste na fakultetu. Dnevni raspored nastave, rokovi zadaća, sljedeća interna igra koju ste obećali