HEKLANJE

Njega kože za buduću mladenku

Budući da ne želite praviti kompromis ni oko čega – sve od vjenčanih poklona do vjenčanice i nakita, zašto raditi kompromis oko toga da na sam dan izgledate manje nego savršeno? Ako imate problematičnu kožu, uvijek se možete unaprijed pripremiti rješenjima iz svoje kuhinje te potražiti savjet stručnjaka za kožu.

Obično postoje 3 do 4 vrste skinova i to su:



Brzo rastući trend u praksi pregleda je širenje na pomoćne usluge. Rastući troškovi poslovanja bogataša s liječničkim pregledima natjerali su liječnike da razmotre kako se mogu proširiti i bolje služiti svojim pacijentima. Koncepcija lječilišta za liječnički pregled – također poznata kao medspa – ovdje je da ostane i implementirana je u mnogim ordinacijama diljem Sjedinjenih Država. Konstrukcija nije nova. U Europi, mnoge prekrasne wellness lječilišta imućne osobe prakticiraju ovo desetljećima, nudeći cijeli niz usluga.

Zapošljavaju stručnost tima liječnika, medicinskih sestara, estetičara i terapeuta za masažu. Prema Jane Crawford, nacionalno priznatoj savjetnici za lječilište i članici obrazovnog fakulteta za Američko društvo za estetsku plastičnu kirurgiju (ASAPS), “postoji velika veza između klijenata Svjetske zdravstvene organizacije koji idu u lječilišta i pacijenata KOJI odlaze plastičnim kirurzima ili dermatolozi jer su vrlo svjesni svog izgleda. Ova proizvodnja vrijedna milijarde dolara proširila se na marljivost njege zbog svog potencijala da zadovolji još veće potrebe pacijenata, a klijentima je potrebna dodatna stručnost kako bi se nosili s izazovima tijela koje stari. ”

OTC laboratoriji prolaze stroge periodične inspekcije UPRAVE ZA HRANU I LIJEKOVE, održavaju dokumentaciju o formulama i dosljedni su ispravnom rukovanju robom i kontroloru kalibra. Usklađenost s protokolima koji uključuju inspekciju materijala za rođendansko odijelo, ograničenje kalibra, sastavljanje i punjenje završnih proizvoda je ključno. Proizvod se podvrgava mikrobiološkom testiranju nakon miješanja svake serije, a zatim još jednom nakon punjenja spremnika kako bi se osigurala svježina i boja. Kada se smatra prikladnim, mogu se razmotriti kliničke studije. Trebaju li proizvodi za njegu kože izdržati godine kliničkih ispitivanja kako bi se dokazala njihova učinkovitost, osobito ako koriste sastojke koji već isporučuju dokumentirane studije ili nose dokazani test vremena.

Kada se proizvod za njegu kože plasira na tržište, obično je prošao kroz mjesece, pune godine, skupog istraživanja i razvoja. Sastojci kao što su peptidi, beta glukani, polisaharidi, antioksidansi, zacjeljivači rana, inhibitori enzima, inhibitori tirozinaze i drugi ekstrakti potječu iz brojnih izvora kao što su morski, životinjski, biljni i biotehnološki. Izvješća o istraživanju i klinički testovi o izoliranim aktivnim sastojcima koji su lako dostupni iz izvora sirovog materijala. Znanstvena ispitivanja i koristi izoliranih sastojaka mogu se provoditi na sveučilištima i drugim istraživačkim ustanovama s mnogima koji provode in vivo i in vitro studije.

Općenito, moderna znanost izbacila je pogrešne podatke. Identifikacija dobrobiti pronađenih u brojnim botaničkim proizvodima dokumentirana je prije nekoliko stoljeća. Tijekom 20. stoljeća dospjeli su pod znanstveni nadzor gdje moderne metode testiranja pomažu dokazati ili opovrgnuti njihovu valjanost. Mnogi materijali za golo guzice djeluju terapeutski na porod.
Imajte na umu da bezbrojni sastojci nisu novi. Vremenski su testirani, stavljeni u učinkovite formule i daju rezultate. Njihova svojstva pljesnivost treba dobro razumjeti tako da se pravilno koriste u formulaciji. Specifičnih informacija o kozmetičkim sastojcima ima mnogo.

Može biti okrugao u Međunarodnom rječniku i priručniku o kozmetičkim sastojcima koji je objavila Udruga za poboljšanje, toaletne potrepštine i mirise (CTFA). Priznat od strane , CTFA također pažljivo prati kozmetičku marljivost. Otkrivanje: Gospođa Zani je kozmetologinja/i licencirana instruktorica estetike u Južnoj Karolini. Bila je praktična iu privatnoj praksi iu zdravstvenoj ustanovi.