HEKLANJE

Noćne kreme pomoći će vašoj koži da se opusti i postane mlađa

Odgovor: Osim ako vam ten nije jako mastan, vaš liječnik je u pravu: noćne kreme bogate hranjivim tvarima izvrsne su za hranjenje kože. Pitanje: Moj dermatolog je veliki obožavatelj noćnih krema, ali zbog njih moja osjetljiva koža izbija i ostavlja mrlje na jastučnici. Bogata, hranjiva krema koja pomaže obnoviti razinu antioksidansa i vlažnosti tijekom noći, kada je koža najshvatljivija. Koristite noćne kreme koje odgovaraju vašoj koži, inače neodgovarajuća krema može ubrzati nepoželjne procese u vašoj koži. Pokušajte ne zaboraviti nanijeti svoje noćne kreme, inače ćete ostaviti kožu nezaštićenom, pa čak i napetom.

Tijekom cijele noći vaše noćne kreme pomoći će vašoj koži da se opusti i regenerira nakon dugog, napornog dana. Neke noćne kreme čak će izliječiti vašu kožu i pomoći joj da postane mlađa. Noćna krema će kožu lica održati vlažnom i mekom. Priprema kožu za dnevnu ili noćnu kremu. Bogata noćna krema, ali može se koristiti i kao dnevna krema za vrlo suhu kožu. Lavere Repair-Absolute posebno se preporuča za jako opterećenu kožu, zimi i po potrebi kao noćna krema. St.herb noćna krema s biljnim ekstraktima njeguje i hrani kožu kako bi zadržala mladenački izgled kože dok minimalizira bore i bore. Progresivno oslobađanje sastojaka kreme tijekom cijele noći povećava njezinu učinkovitost: koža je glatkija i divno hidratizirana.



Nanesite navečer prije korištenja noćne kreme. Nanesite malu količinu noćne kreme na lice nježnim pokretima. Nanesite noćnu kremu prije nego što se dotjerate i probudite se s prekrasno hidratiziranim tenom. Ne zaboravite hidratizirati i iznutra. (ako osjetite jako peckanje, možete preko njega nanijeti laganu hidratantnu ili noćnu kremu). Upute Nakon čišćenja nanesite na cijelo lice i vrat umjesto noćne kreme ili hidratantne kreme.

A ako vas nakon 11 cimer odvuče na noćni izlet u grad, ne očekujte sladoled do 2:56 ujutro. Te je večeri bio sladoled od vanilije i, naravno, nakon što su se vratili do auta, nije htio upaliti. Te je večeri bio sladoled od vanilije, i sigurno, nakon što su se vratili do auta, nije htio upaliti. Bogata, hranjiva krema koja pomaže obnoviti razinu antioksidansa i vlažnosti tijekom noći, kada je koža najshvatljivija. U toj dobi trebate koristiti noćne kreme, kao i dnevne hidratantne kreme. Bogata noćna krema puna esencijalnih vitamina i minerala za nadoknadu izgubljene vlage. Može se započeti rano u 35. godini sa znanstvenim tretmanima lica i održavati kožu noćnom kremom za pomlađivanje,” kaže Chetana. Tražim sredstvo za čišćenje, tonik, hidratantnu kremu sa zaštitnim faktorom, noćnu kremu i kremu za oči. Svako jutro i večer isperite kožu vršcima prstiju i nježnim sredstvom za čišćenje na bazi kreme, a zatim nježno isperite mlakom toplom vodom Otkrila sam da korištenje cijele linije proizvoda (sredstvo za čišćenje, tonik te dnevne i noćne kreme) najbolje funkcionira zajedno.

Hidratantna krema za pomlađivanje lica Prirodni putevi do zdravije i bolje kože
Visoko učinkoviti prirodni sastojci osiguravaju potpuni noćni tretman. Ekstrakt puerarije mirifice pomaže u brisanju sitnih bora i smanjenju bora. Kad se probudi, lice izgleda vidljivo mlađe. – Za sve tipove kože
http://www.phuketherb.com/cosmetic.html