HEKLANJE

Nova Kia Sportage

TEMU APP 100 E KUPON

Kia je objavila prve slike i nove detalje o novoj generaciji svog modela Sportage, dijeleći kako automobil postavlja nove standarde nadahnjujućim SUV dizajnom.
“Ponovno otkriće Sportagea dalo je našem nadarenom timu dizajnera sjajnu priliku da učini nešto novo, nadahnuto nedavnim lansiranjem i predstavljanjem EV6, nadahnjujući kupce modernim i inovativnim SUV dizajnom”, rekao je Karim Habib, Viši potpredsjednik i izvršni direktor Globalnog dizajnerskog centra Kia. “S potpuno novom Kia Sportage nismo željeli samo korak dalje, već smo stvari htjeli podići na novu razinu u klasi SUV-a.”
Nova generacija Kia Sportage, koja bi se trebala predstaviti kasnije ove godine, također dobiva visokotehnološku prednju ploču s integriranim zakrivljenim zaslonom, kao i potpuno novu središnju konzolu s novim kontrolerom za kontrolu ugrađenog sustava.
Također po prvi puta u povijesti modela, kada se pojavi na tržištu, bit će dostupan za narudžbu i u novoj razini izvedbe. Zvat će se Sportage X-Line, a sadržavat će specifični oklop, dodatne bočne elemente i još mnogo toga.

Sve o AdWordsu i Adsenseu

Svi žure za vijestima o novoj djeci na internetu – AdWordsu i AdSenseu. Morate to predati Googleu. Ovaj put su

Minimalna mjesečna plaća

Oprostite ako je pitanje prebanalno ali 1. Ako planiram otvoriti obrt uz poticaje postoji li propisana minimalna mjesečna plaća koju