HEKLANJE

Novi Audi Q4 e-tron debitirao je na bugarskom tržištu

TEMU APP 100 E KUPON

Modernim premijernim događajem, podređenim paradigmi napretka i razvoja tehnologija u električnoj mobilnosti, uvoznik Audija na bugarskom tržištu, Porsche BG, predstavio je svoj novi, potpuno električni, urbani SUV model – Audi Q4 e-tron. Ovo je električni automobil karaktera i funkcionalnosti za svakodnevni život potrošača, koji kombinira mnogo različitih talenata u cjelovitoj kombinaciji sofisticirane tehnologije, sportskog iskustva i okolišnog pragmatizma.
Audi Q4 e-tron najnoviji je dodatak Audijevoj paleti električnih modela e-tron, kao i prvi kompaktni električni SUV model te marke. Model ima prepoznatljiv avangardni dizajn, funkcionalnost za svakodnevnu upotrebu, karakteristiku održivosti električnih modela i doprinos okolišu, kao i digitalna tehnološka rješenja tipična za luksuzni segment. Pruža novi osjećaj putovanja, jer osjetila ljudi na različite načine percipiraju cestu, zvukove, krajolike i cjelokupno iskustvo. Međutim, istovremeno iznenađuje svojom funkcionalnošću.
Premijera Audija Q4 e-tron u Nacionalnoj galeriji “Square 500” rekreirala je Audijevu filozofiju elektrifikacije automobilske industrije, kao izraz odnosa prema svijetu i primjene održivih i visoko učinkovitih rješenja koja su sada stvarnost, ni budućnost. Stoga su gosti manifestacije imali priliku biti prebačeni u ovaj „novi“ svijet koji im pred očima oživljava uz pomoć posebnih svjetlosnih efekata i animacija.
Audi Q4 e-tron impresionira iznimnim unutarnjim prostorom i inovativnim rješenjima na području upravljanja funkcijama, kontrola i sustava pomoći koji pokazuju put u budućnost. Head-up zaslon proširene stvarnosti ujedinjuje stvarni i virtualni svijet na kvalitativno nov način. Paleta modela uključuje tri opcije pogona, a najviše pozicioniran je model quattro s maksimalnom snagom od 220 kW (299 KS). Zajedničko je ovim opcijama: nula lokalnih emisija, velika kilometraža, deset minuta vremena punjenja, dovoljno za putovanje oko 130 kilometara u idealnim uvjetima (WLTP) i udobno punjenje zahvaljujući usluzi punjenja e-tron. Q4 40 e-tron ima domet od 520 kilometara na WLTP ciklusu.
“Privilegija mi je predstaviti prvi kompaktni električni SUV Audi Q4 e-tron. Ovim modelom dokazujemo da smo spremni za prijelaz u električnu eru. Audi postaje moderan, održiv pružatelj prvoklasne mobilnosti. Planovi tvrtke su postupno ukidanje proizvodnje modela s motorima s unutarnjim izgaranjem do 2033. i smanjenje emisije na nulu do 2050. godine. Audi Q4 e-tron simbol je promjena, koji se svakodnevno elektrificiraju za održiviju budućnost ”, rekao je Marcus Tatzer, izvršni direktor Porschea BG.
“Sretni smo što smo na bugarskom tržištu predstavili novi Audi Q4 e-tron i ojačali vodstvo marke u električnoj mobilnosti. Kupci često izražavaju svoju želju da doprinesu očuvanju prirode bez ugrožavanja udobnosti vožnje u luksuznom segmentu uz ugodno iskustvo dok ste na putu, a mi vjerujemo da Audijem Q4 e-tron nadahnjujemo njihova očekivanja – pružamo funkcionalnost i praktičnost. u kombinaciji s energijom i najsuvremenijom automobilskom tehnologijom, uz istovremeno očuvanje prirodnog okoliša ”, rekao je Lachezar Georgiev, menadžer marke Audi.
Audi Q4 e-tron već je na bugarskom tržištu i može se naručiti u distribucijskoj mreži marke. Početna prodaja na našem tržištu već je činjenica, jer su prvi naručeni automobili s modifikacijom Audi Q4 50 e-tron quattro. Cijena Audija Q4 e-tron kreće se od 87.275 BGN s PDV-om. Za model postoji posebna ponuda leasinga s povlaštenim uvjetima uz mjesečnu ratu od 777 BGN, detalji audi.bg. Kasnije tijekom godine bit će predstavljen Audi Q4 e-tron Sportback.
* Izvor: www.audi.bg

10 načina zaštite od krađe pošte

  Nikada ne stavljajte odlaznu poštu u nezaštićeni poštanski sandučić, pogotovo ako sadrži čekove ili osjetljive osobne podatke. Umjesto toga,