HEKLANJE

Nudim satove japanskog jezika i kulture

TEMU APP 100 E KUPON

Pozrav!
日本語を勉強しましょう~
Nudim satove japanskog jezika i kulture 🙂
Studentica sam japanskog jezika i kulture u Puli (odnosno za mjesec dana ću diplomirati) te sam dobitnica MEXT stipendije koja mi je omogućila jednogodišnje studiranje u Kyotu, Japan iz kojeg sam se vratila tek prije nekoliko dana tako da imam za komentirati sve i svašta (od mogućih stipendija, učenja jezika sve do učenja o kulturi). ????
Iz ljubavi prema jeziku i kulturi, željela bih podijeliti svoje znanje i iskustvo sa drugim ljudima. Za sada nisam čula za knjigu koja bi bila napisana na hrvatskom jeziku namijenjena za učenje japanskog jezika, a osobe (Hrvati) koji pričaju japanski su još uvijek u malom broju pa se nadam da ja mogu nekako doprinijeti tome – nudeći satove japanskog jezika.
Do sada sam imala samo jedno iskustvo podučavanja druge osobe i još uvijek sebe smatram “početnikom za podučavanje”, ali ću se potruditi i dati sve od sebe da što kvalitetnije (nadam se i zanimljivije ????) mogu prenijeti svoje znanje i iskustva.
I samo da unaprijed kažem, nisam tečna još u jeziku, ali sam samouvjerena da mogu podučavati barem “beginner” i “lower intermediate” razinu.
Evo neke informacije o cijeni, sadržaju i sl.
Sve dok ne diplomiram (sredina 9. mjeseca) imam puno slobodnog vremena, pa se možemo dogovoriti za određeni termin, ali nisam još sigurna kako ću imati vremena nakon što diplomiram no postoji velika mogućnost da i dalje nastavim uz neke moguće promjene u rasporedu.
Cijena bi bila: 50kn / 45min
Koristili bi se udžbenikom “Minna no nihongo” (ne treba se ništa kupovati, ja bih pripremila materijale unaprijed), ali možemo se i dogovoriti za neke promjene ovisno o želji i interesima.
Održalo bi se naravno online, a aplikacija kojom bi se koristili i način plaćanja napisat ću osobama koji mi se jave da su zainteresirani.
Ako postoje koje nejasnoće, ili ako sam nešto zaboravila navesti, ali i svi zainteresirani slobodno se javite i potrudit ću se odgovoriti što prije. ????
možete mi se javiti i na email: klara.friscic0@gmail.com
よろしくね~

Pravi Beauty Fitness

Fitnes i ljepota mogu biti jedno te isto. Ako ste u formi i zdravi, automatski ćete izgledati bolje. Zdrava unutrašnjost

8 razloga za izbjegavanje seksa

“Što znači suzdržati se od seksa i zašto se ljudi suzdržavaju od seksa? Psihijatar / psihoterapeut asistent prof. Dr. Rıdvan